Tenerife met de familie voor ons 40 jarig huwelijk

29 oktober staat al maanden in onze agenda. We vertrekken die dag met ons hele gezin naar de warmte. Zo jammer dat niet iedereen top fit is, ach het is niet anders. Wel fijn dat we vanaf  Zestienhoven vliegen. Geen lange wachtrijen en zo ingecheckt. We hebben een groot huis gehuurd in Costa Adeja in het zuidwesten van Tenerife. Op een locatie vlak bij het strand en genoeg winkels in de buurt bij Plaza Del Duque. Van die ’dure’ zoals Prada, Gucci, Versace, Ted Baker, Guess enz. Dus kijke kijke en niet kopen.

We genieten van de heerlijke temperaturen en plonzen regelmatig in ons eigen privé zwembadje. Twee avonden kookt een chef kok overheerlijk voor ons. De andere dagen doen we dat met suc6 zelf. We krijgen van onze kids een photo shoot aldaar. Echt helemaal in mijn straatje, zo leuk. We vereren El Teide met een bezoek. De grootste vulkaan van het eiland met zijn 3718 meter boven het zeeniveau. Prachtig lava landschap en rotsformaties.

We bezoeken wat dorpjes in de omgeving en een aantal van ons rijden naar het noorden naar de hoofdstad Santa Cruz. En verder lekker chillen in het sunnetje met een boek of tijdschrift, een tafeltennis battle of met een spelletje rummikub. Zo fijn om dit met elkaar te kunnen vieren, samen met onze 2 kleinzonen en een kleindochter op komst. Een week met een gouden randje.