Dertig dagen in Nederland

Zomerse temperaturen, buiten eten, saampjes maar nog meer met familie en vrienden. Lange zomeravonden waarbij het pas rond tien uur donker begint te worden. In Griekenland is dat al om negen uur. Er zijn 2 trouwerijen waar Ann naar toegaat en ze weten haar weer te vinden voor invalwerk zo vlak voor de zomervakantie. En dan zien we Cees voor het eerst, ja echt voor het eerst, niet met de auto maar op de bicyclette richting stad fietsen. Ha ha hoelang wonen we hier nu al?? Hij ontdekt leuke weggetjes, ja duh, waar je normaal met de auto niet komt. Wat een sportfiguur is tie toch.

DSC_0928.JPGDSC_0232.JPGDSC_0596.JPG

De Orangerie bij Marjan en Bert wordt in gebruik genomen met een heerlijk diner. Ann eet voor het eerst in haar leven haring en is aangenaam verrast. Diezelfde avond is er een éénakter van Marjan met de appelplukker, handig zo’n ding. Cees ontpopt zich tot stratenmaker en knutselt heel veel aan de oude Matchless en toert er mee rond in de omgeving. Ann kookt dat het een lieve lust is met o.a. een gerecht uit de tajine, de bbq maakt overuren en we eten 1 keer per week bij pa en ma. Helemaal gaaf als pa de accordeon in het vizier krijgt en er liedjes van “vroeger” op speelt.

2014-06-30 20.26.39.jpgDSC_0981.JPGDSC_0034.JPGDSC_0041.JPGDSC_0072.JPGDSC_0101.JPG

Verder krijgt de houten vlonder een kwastje verf en ziet de tuin er weer orderlijk uit. En dan….is het zover, de feestelijke uitreiking van Anneloes haar HBO diploma. Echt een topprestatie. Die gaat in het doosje dierbare momenten. Ann breekt een stuk van haar kies maar gelukkig kan die de dag erna alweer worden gerepareerd en krijgt ze een keelontsteking waardoor ze haar stem kwijt is. Heerlijk rustig vindt Cees maar daardoor mist ze wel de musical van groep acht en kan ze niet bijkletsen met ex collega’s. Het zwarte randje van deze maand is wel de verschrikkelijke vliegramp met het toestel van Malaysia Airlines, echt niet te bevatten. Maandag 28 juli 2014 vertrekken we weer in alle vroegte richting Preveza. Fijn dat Anneloes ons wegbrengt.

DSC_1027.JPGDSC_0013.JPGDSC_0115.JPGDSC_0151.JPGDSC_0156.JPGDSC_0186.JPG