Relax vooral relax

En daar zitten we dan weer met z’n tweetjes. Lourens en Rutger zijn zondag van boord gegaan richting Nederland. Boys, thanks voor jullie ondersteuning en gezelligheid. Het is maandag 14 december 2015, wij liggen hier precies een week en elke dag beloven ze (monteurs) langs te komen. Relax relax je mobiel is belangrijk en verder rustig aan en je vooral niet druk maken, dan komt het vanzelf…..goed. Alleen als er iets gemaakt moet worden hoop je toch op wat meer actie. Maar dan zien we jawel 2 Kaapverdianen verschijnen, kijk daar zijn we blij mee. Ze nemen de kapotte stag mee en ’s middags zit de nieuwe er al weer op. En zo gaan ze verder met de verstaging.


DSC_0707.JPGDSC_0639.JPGDSC_0630.JPGDSC_0624.JPGDSC_0616.JPGDSC_0601.JPG

We zijn weer voorzichtig bezig met plannen maken. Vertrekken we voor de kerst of er na. En waar gaan we heen wordt het Suriname of … Barbados. Inmiddels zijn er meer Nederlandse zeilboten neergestreken dus weer gezelligheid bij de Floatingbar. Zeilboot de Hullu Poro van Lia en Remco, de Helena van Ria en Peter, de Jonas van Hanny en Jakob en de Long John Silver met Manon en Stef aan boord. En het blijft een vreemde gewaarwording kerstversiering bij deze temperaturen. Voor’t eerst niet thuis met kerst, dat voelt best vreemd.


DSC_0743.JPGDSC_0733.JPGDSC_0727.JPGDSC_0717.JPGDSC_0711.JPGDSC_0710.JPG

Reacties

 1. Cees en Marijke schreef:

  Lieve Anneke en Cees,
  Super, super fijn om weer van jullie te horen. Heel jammer dat de boys weer naar huis zijn. Maar ja, zo gaat dat nou een maal. Ze hebben toch een fantastische ervaring opgedaan. Geweldig dar jullie de draad weer hebben opgepakt om nieuwe vertrek plannen te maken. Heel veel succes hiermee. Het zier er allemaal weer heel gezellig uit met al die gebruinde Nederlanders. Geniet van al het mooie daar.
  Lieve groeten van Cees en Marijke.

 2. Niels schreef:

  Prima te vertoeven daar als ik dat strand zo zie.

 3. Truus schreef:

  Wel een overgang voor de jongens wanneer zein Holland zijn veel grijs en grauw maar niet koud en zeker geen sneeuw, dus het had nog erger gekund.
  Groetjes en fijne kerstdagen, wat jullie ook doen!

 4. Jopie en Berry Wientjes schreef:

  Anneke en Cees,
  Wij wensen jullie fijne feestdagen, een goede en veilige oversteek en voor 2016 alles wat wenselijk is.
  Jullie Marokko reisgenoten Jopie en Berry..

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin