Victoria op het eiland Gozo en het eiland Comino.

De Blue Lagoon en de eilanden daar omheen zijn zo de moeite waard dat we hier nog niet uitgekeken zijn. Op dinsdag 27 september 2011 zitten we om elf uur helemaal klaar om opgehaald te worden door de watertaxi die ons naar het plaatsje Mgarr vaart. Vandaar wederom met een taxi , de taxi chauffeur doet zo’n leuk aanbod, naar de hoofdstad Victoria. Eerst doen we ons te goed aan een cappuccino met appeltaart. Het is maar goed dat we geen weegschaal aan boord hebben.


DSC_0821.jpgDSC_0730.jpgDSC_0736.jpg

We lopen rond de Gozo Citadel. Rondom heb je een mooi uitzicht met terras akkers. We zien oude dametjes kantklossen, lopen door heel veel straatjes en belanden zelfs in een oud school gebouw.

DSC_0740.jpgDSC_0775.jpgDSC_0793.jpg

Op donderdag 29 september 2011 maken we weer een wandeling op het eiland Comino. Comino komt aan de naam vanwege het plantje komijn wat hier veel voorkomt. Je ziet dat het hoogseizoen afloopt. We kunnen nu makkelijker met het bijbootje aan wal komen. Ook de afscheiding voor het zwemgedeelte is weggehaald. We zien een granaat appelboom en een limoenstruik.

DSC_0877.jpgDSC_0891.jpgDSC_0905.jpg

En als we naar hagedisjes aan het kijken zijn zien we ineens een kleine zwarte slang die zich snel verschuilt onder een steen. Na de wandeling is het de hoogste tijd voor kebab met frites, mayo en salade. Zooo gezond. Uitbuiken doet Cees in de hangmat aan boord.

DSC_0893.jpgDSC_0908.jpgDSC_0914.jpg

Reacties

 1. Marga schreef:

  Lieve familie, we volgen jullie op de voet, maar reageren nauwelijks. Na het zien van deze foto’s dus wel. De laatste foto van Cees in hangmat laat ik vergroten op posterformaat, fantastisch!

  Liefs, Marga

  • Truus schreef:

   Wat zal Cees dat fijn vinden!!
   Wat een heerlijk lange vakantie hebben sommige mensen he. Zou er haast een beetje jaloers van worden.

  • Cees schreef:

   Lieve Marga,
   Tja het is afzien in de Blue Lagoon, er zit heel wat werk in om zo’n hangmat op te hangen en er in te klimmen en dan kan je weer niet bij je drankje of je zonnebril of een zonnehoed. Maar leuk is het wel.

   Groetjes Cees

 2. Marjan schreef:

  Tjeempie, wat een lekker zonnetje en wat een mooie blauwe wateren. Ziet er puik uit. Wat heerlijk dat jullie zo’n geweldige vakantie genieten.

  Blijft Cees de hele maand oktober in de hangmat hangen? Ha, ha!

  Groetjes van Marjan

 3. Anneloes schreef:

  haha, leuke foto van Cees in de hangmat in zijn ondebroekie!

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin