Wie volgt wie ???

Nou dat is wat. Hebben we al twee keer afscheid genomen van de Happy Bird. In Cascais en daarna in Lissabon en wie liggen er in Albufeira, Yvonne en Roderick, Wat een toeval. Met het bijbootje hebben Yvonne en Anneke dicht langs de kust van Albufeira gevaren. Sightseeing vanaf de oceaan. En we zijn gaan shoppen. Wat zeker gelukt is.

Het plan was om de boot in april voor een week op de kant te leggen voor werkzaamheden. Maar omdat er slecht weer aan komt en je dan niet voor anker wil liggen heeft Cees een offerte aangevraagd om de werkzaamheden nu al te laten doen. In oktober dus. Wat moet er zoal gebeuren: het onderwaterschip schoonspuiten, anti-fouling, blazen die op het aluminium zijn ontstaan weer repareren, deukjes bijwerken, zeilen nakijken enz. Met Cees een deel van het toeristische Albufeira bekeken. Wat een appartementen, souvenirs winkeltjes en eettentjes. Via het strand en een plaatselijke lift weer omhoog om zo weer naar de marina te lopen.

Wij gaan binnenkort naar huis en de Happy Bird gaat naar Marokko en verder. Reden dus voor een afscheidsetentje op de Beau. Het slechte weer is intussen losgebarsten. De regen plenst tegen de ramen, maar wij doen ons te goed aan een maaltijd en een laatste potje klaverjassen. Goh hebben we dat niet al eens eerder gehoord.

IMG_1159.jpgIMG_1180.jpgP1070072.JPGP1070074.JPGDSC_0319.jpgDSC_0321.jpgDSC_0323.jpgDSC_0326.jpgP1070078.JPG