Gezelligheid-kent-geen-tijd

Bijna 3 weken trekken we op met de bemanning van de Hedda 3 maar ieder gaat zijns weegs. Onverwachts toch nog een etentje met elkaar bij visrestaurant O Pharos bij de vuurtoren op Mytikas. Uit een koelbox wordt een tonijn tevoorschijn getoverd die in zee voor onze ogen wordt schoongemaakt. De bediening mag nog even in ‘de leer’ want ons rond klein wiebelig tafeltje staat vol met glaswerk als de mooi gefileerde vis wordt opgediend. De serveerster kijkt ons verwachtingsvol aan. Ach we zijn de beroerdste niet en stapelen één en ander op.  

Via Marine Traffic hebben we de Zensation en de Milky Way al gespot in de Varko bay of glasbaai ( helder water). Op ons gemakkie zeilen we daar naar toe. Brigitte en Cindy hebben een  fantastisch plan bedacht. We gaan een drijvend running diner doen. Dat zal me een gezellige boel worden en dat wordt het ook. We starten bij Geert & Cindy met bubbels die zich enorm heeft uitgesloofd. Nou die frikandellen stukjes met uitjes en saus houden we erin. Daarna verplaatsen we ons met de bijbootjes naar Brigitte & Rob voor de bbq met botermalse gemarineerde vlees spiesen en verschillende salades, verkukkuluk. De Nescafé Frappé en de ouzo  is bij ons aan boord.

En nu liggen we bij Preveza voor anker samen met de Milky Way en de Cooky van Henk & Christine. Zaterdag 10 september 2022 is’t onze trouwdag. Ja ja al 40 (robijn) jaar zijn Cees & Ann een paar, time flies. We laten dit niet ongemerkt voorbij gaan. Eind oktober gaan we dit heugelijke feit vieren met ons gezin op Tenerife.