D-day bij Catania

We zijn in afwachting van Niels. Het plan is om hem bij het strand op te halen. Rustig weer dus dat komt goed. Maar Niels komt wat later dan gepland. Inmiddels is het aardig hard gaan waaien. Uit voorzorg trekt Ann haar bikini aan want zo te zien gaat het een natte bedoeling worden, het ophalen van Niels. Vlak voor de branding springt Ann met een lijn overboord. Niels staat vanaf het strand de boel gade te slaan. Hij vraagt zich af hoe hij zijn spullen droog op de Beau gaat krijgen. Inmiddels zijn er al een paar golven het Beautje ingeslagen. Oeps, als het motortje het maar blijft doen. We worden door de golven bijna het strand opgeslingerd. Aardig nat belandt Niels in het bootje waar inmiddels het water tot onze enkels staat. En dan is het nog een hele toer om aan boord van de Beau te komen. Wat een golven. De spiegel van de Beau verdwijnt steeds onderwater. Hier blijven we niet langer, dus gaan we gelijk anker op waarbij er zoveel kracht komt te staan op het ankerbeslag waardoor hij verbuigt. Klein projectje voor Cees.

100_6511.jpg100_6526.jpgDSC_0991.JPGDSC_0997.JPG100_6553.jpgDSC_1008.JPG

Het wordt een prima zeildag naar de Brucoli baai. Niels is gelijk ingeslingerd. Yeh onze trouwdag vandaag, alweer 32 jaar. We proosten hierop met een Aperol Spritz samen met Willem, Ingeborg en Niels. De volgende dag zeilen we naar Syracuse. Niels is de hele dag in de weer met zijn GoPro, op de giek, aan de zijkant van de boot, voorop en ook onderwater. Zaterdag 13 september huren we een auto om rond 22.00 uur Eline op te halen van Catania airport. In Syracuse zijn er kano-rugby-handbalpolo wedstrijden. Sjonge dat gaat er hard aan toe.

DSC_1017.JPGDSC_1033.JPGIMG_0658.JPGGOPR2190.JPGGOPR2307.JPGGOPR2032.jpg

Reacties

 1. CeesKoevoets schreef:

  Zo, was dat ff heftig. Soms is het geen pretje. Maar met de kids weer aanboord is het weer gezellig. Veel plezier samen!!!

 2. Ragonda schreef:

  Hoi Ann, leuk om te lezen! Hip kapsel die Cees! Snel hoor ! Staat hem goed! Ehm dat GoProotje kan die ook leuke foto’s maken van Cees en Ann? Have fun!!

  • Anneke en Cees schreef:

   Niels filmt alles wat los en vast zit om er later 1 filmpje van te maken. Leuk hè. Dus nog even geduld want dat doet tie in Nederland

 3. Leon en Yvette schreef:

  Hé, leuk geschreven post weer, mooie foto’s ook. De foto’s zonder mensen zijn zeker gemaakt door Niels. Cees, ga je nu een nieuw anker draaibanken vraagt Yvette zich af?

 4. Marga T schreef:

  Hoi Cees, waar je mee om gaat raak je mee besmet.Door je nieuwe coupe begin je al aardig op Willem te lijken.

  Een gezellige week gewenst met Niels en Eline.

  Liefs, Marga

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin