Gezelligheid en héééél warm

Via Seurre belanden we in Saint- Jean-de-Losne samen met de Baràbas en de Dolfijn. We liggen daar aan de kade waar we zo weggestuurd kunnen worden dus als er een plaatsje achter ons vrij komt schuiven we iets op.

 

 

 

 

 

 

 

 

In Mantoche, een zeer idyllisch plekje, liggen twee Namasté’s achter elkaar, hoe leuk is dat. En dan zijn Niels en Doortje er. Echt super fijn om ze weer in onze armen te sluiten en alle verhalen te horen van hun reis van ruim vier maanden in Zuid Amerika. En we hebben een auto tot onze beschikking om toertjes te maken in de omgeving in …..de airco. Lekker hoor bij deze hoge temperaturen, zowel overdag als ’s nachts koelt het n.l. nagenoeg niet af. Fijn die 2de ventilator die Door en Niels hebben gekocht. Echt geen overbodige luxe want het lijkt hier net een sauna en dat gratis en voor niks, wat een bofkonten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

  1. Ceeskoevoets schreef:

    O o o wat een pech en wat een mazzel dat Cees toch nog wat verbetering heeft kunnen verrichten. Maar wat een gezelligheid met mede vaarders en vooral Niels met prachtige Doortje. Leuk leuk allemaal. Gr. M&C

  2. Da’s even schrikken! Maar het is pas echt stuk als Cees het niet kan maken! Het ziet er allemaal weer prachtig uit; goed gezelschap, lekker eten en drinken en mooi weer, wat wil je nog meer?

    Groetjes van Willem en Ingeborg

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin