Terug op de Beau in Aguadulce

Winderig en koud is het in Nederland als we vertrekken. Fijn dat Bram ons rond half drie in de middag naar het station brengt. Na wat vertraging en een overnachting in Malaga komen we precies 24 uur later in de hitte op de Beau aan. Ja ja 20 graden verschil, t’is ook nooit goed, ha ha. Yeh, de nieuwe tent in het dockhouse is al geplaatst, maar we zijn niet helemaal content. Hij is mooi gemaakt maar zit redelijk ruim in zijn jasje. Ach we gaan het zien hoe het bevalt. Eerst een kleine siësta met de ventilatoren op volle toeren. ’s Avonds gelijk aan de bak om de eerste laag anti-fouling erop te smeren. De volgende dag vroeg in de morgen weer een keer.

IMG_0704.JPG DSC_0063.JPG DSC_0050.JPG

Omdat de koelkast die water gekoeld is het niet helemaal trekt op de kant, kopen we geen houdbare voedingswaren. Dat betekent elke avond tapas eten, wat een straf. Heerlijk met super koude Sangria of Tinto de Verano. Cees heeft uit Nederland een nieuwe Hollex Seal meegenomen. Donderdag 30 juli 2015 komt monteur Pèpe met zijn tolk Antonio (spreekt uitstekend Engels) om deze te monteren maar het is nog een hele toer om de schuifring eraf te krijgen. Uiteindelijk lukt het, maar nu nog de koppeling. Pas de volgende dag is deze klus geklaard.

DSC_0074.JPG DSC_0072.JPG DSC_0046.JPG

Zaterdag 1 augustus gaan we volgens plan te water. De Beau is zo stoffig dus een douchebeurt is geen overbodige luxe en we doen zoveel boodschappen dat we die laten bezorgen. Verder is Cees druk bezig met zijn nieuwe speeltje een AIS (Automatic Identification System). En zien we een …. hele grote dode kakkerlak in de bilge van de machine ruimte, getsie. Nu maar hopen dat tie niet heel zijn familie heeft uitgenodigd op onze Beaut.

DSC_0092.JPG DSC_0089.JPG DSC_0086.JPG