Een maand in Nederland

Niels en Eline staan ons donderdag 25 juli 2013 op te wachten op Schiphol. We eten daar gezellig en zien foto’s en film van hun reis naar Amerika. We bbq-en, zien het varend corso, eten bij Leon, vieren de 60e verjaardag van dienstvriend Guido met en feestje bij de Kagerplassen en bezoeken dagelijks de ouders van Cees. Anneloes en Dennis komen vrijdag 2 augustus 2013 terug van vakantie en staan als verrassing om 8 uur ’s morgens voor de deur. Ze hebben een nachtje door gereden vanuit Portugal.


DSC_1305.JPGDSC_0285.JPGDSC_0343.JPG

Ondertussen is de schilder begonnen met het schilderen van het huis. Alles ziet er aan de buitenkant weer tip top uit. We vervelen ons geen moment, gezellige dineetjes bij ons thuis of bij familie of vrienden. Dat wordt voorlopig even niet op de weegschaal staan. Ann ziet oud collega’s, gaat op bezoek bij Ina in Scheveningen en met Marjan en oma Titia op kraamvisite. De kookclub viert de 50e verjaardag van Brigitte met een wijnproeverij en we mogen een middagje mee varen op de sloep van Marianne en Bram.


DSC_0378.JPGDSC_0404.JPGDSC_0428.JPGDSC_0450.JPGDSC_0511.JPGDSC_0537.JPG

Cees is deze periode zoet geweest met een kies die veel pijn veroorzaakt. Bijna dagelijks loopt tie de deur plat bij parodontologie. Hopelijk heeft hij daar geen last meer van. Ons laatste weekend in Nederland staat in het teken van feestjes. Cees zijn ouders zijn 60 jaar getrouwd. We gaan dat vieren met het gezin en kinders op een toplocatie, iemand van het gemeente college komt langs met overheerlijke taart en pa wordt dit weekend 85. Feest feest feest. Maandag vertrekken we dan weer, in alle vroegte, naar Thessaloniki.


DSC_0576.JPGDSC_0643.JPGDSC_0751.JPG

Reacties

 1. Guido en Hanny schreef:

  Heel veel plezier dit weekend met alle feestelijkheden en een goede reis terug naar Griekenland.
  Missen jullie nu al.

  Embrass
  Hanny en Guido

  • anneke schreef:

   Wat een leuke kaart hebben jullie naar pa en ma gestuurd. Ze waren blij verrast, Over twee en een halve maand zijn we er weer.

   liefs van Cees en Ann

 2. Ragonda schreef:

  Oh Ann, wat een leuk verslag weer!! Vier het leven en geniet weer van jullie reis. Tot de volgende keer. Dikke kus Ragonda

 3. Ron schreef:

  Kees, Anneke

  leuk dat we jullie weer even gezien hebben. Goede reis!!
  Ron en Els

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin