Ankeren bij Islas Cíes

Als we op dinsdag 17 augustus 2010 vlak bij het eiland Islas Cíes varen horen we verschillende Nederlandse schepen elkaar oproepen via de marifoon. Die moeten dus in de buurt zijn. Als we het anker laten vallen aan Praia das Rodas, zien we vier Nederlandse vlaggen wapperen van de Wizard, Moonrise, Seaquest en de Seamotions. Dit zijn vertrekkers die hun kinderen meenemen in de leeftijd van 2 tot 13 jaar. De volgende dag komt ook de Happy Bird daar nog bij. Als we met elkaar kennis maken, tijdens de strandborrel, herkent Paula van de Moonrise me; we zijn nota bene collega’s bij hetzelfde schoolbestuur, waar 7 verschillende scholen onder vallen. Dat is toevallig. Twee hele mooi wandelingen gemaakt op dit,  “bounty” gevoel, eiland. Één in de mist waardoor het uitzicht nihil was en één met een stralend blauwe lucht. Dit eiland is een vogelreservaat. ’s Avonds hebben we les 2 gehad met tips en trucs bij het klaverjassen van Yvonne en Roderick van de Happy Bird. Wederom erg gezellig.

DSC_1116.jpgDSC_1120.jpgP1050811.JPGDSC_1059.jpgDSC_1069.jpgDSC_1105.jpgDSC_1151.jpgDSC_1149.jpgDSCF0041.JPGDSC_1112.jpgDSC_1160.jpgP1050767.JPG

Reacties

 1. Irma en Frank schreef:

  Hola, lugares agradables el su visitar!

  Je vindt ook overal Nederlanders!
  Cees ga zo door! straks ben je van alle markten thuis, lopen op slippers, sporten, volksdansen, klaverjassen en niet te vergeten “sleutelaar” (reparateur).
  Leon en Ro hebben hernieuwd kennis gemaakt op de zomerfeesten, Leon herkende haar helemaal niet en was aangenaam verrast! Misschien ook wel om Ro te zien op zo’n drankfeest;)

  Groetjes en nog heel veel plezier op de mooie plekjes, met wat wind voor de boot en zon voor jullie.
  Irma en Frank.

  • Cees en Anneke schreef:

   Frank en Irma,

   Leuk he. We hebben nu al heel wat Nederlandse vertrekkers ontmoet. De komende dagen wordt het hier wat het weer betreft minder. Leuk dat Leon Rosanne ontmoet heeft op de zomerfeesten.Bevalt het werk haar?

 2. Sandra schreef:

  Ha Ann,

  Leuk hoor klaverjassen! Je bent op de laatste foto van deze sessie (21 augustus) niet aan het verzaken hé?

  Veel plezier,
  Sann

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin