Onze laatste reis met de Beau

Wat gaat de tijd toch hard. Het is alweer juli 2016. De boot is bij poging 2 na 5 zeildagen van Southampton weer terug in Nederland. Het is een heftig tochtje met regen, tegenwind, schietoefeningen waardoor ze later dan gepland uit de haven konden vertrekken en nog veel meer. Superlief dat Guido en Hanny vrijdag 27 mei Cees en Lourens op de Beau (in de sluis bij Stellendam) welkom heten met een fles bubbels. Jammer dat ik daar niet bij kan zijn maar thuis eten we heerlijk met elkaar, ook niet verkeerd.


DSC_0020.JPG_DSC6171.JPG_DSC6140.JPG

Op 31 mei overlijdt Cees z’n moeder. Ondertussen zijn we ook druk bezig met de boot leeghalen. Het is in ons huis nu een onwijze chaos van spullen die het huis binnen gesjouwd worden. Hellup, waar gaan we het allemaal laten. Zoon Leon heeft als stelregel: als je iets 3 jaar niet hebt aangeraakt of ingekeken, weg ermee. Maar wij zijn niet van die weggooiers geloof ik.


DSC_0638.JPGDSC_0479.JPGDSC_0478.JPG

Vrijdag 24 juni ben ik begonnen met revalideren. Drie keer in de week sporten, echt aanpoten is dat. Ook fiets ik alweer en rij auto, dus alles gaat in stijgende lijn. Samen met tweelingzus Marieke vier ik mijn verjaardag in Rhenen en dat hebben we vandaag gedaan in Utrecht. Samen met de kids varen door de grachten en eten bij PRoost. Ja, het leven moet ook gevierd worden. Zoon Niels en Eline krijgen de sleutel van hun nieuwe huis, klus time voor Cees.


DSC_0329.JPGDSC_0242.JPGIMG-20160527-WA0009.jpgDSC_0740.JPGDSC_0651.JPGP1160008.JPG

Vorig weekend hebben we samen met Marjan en Bert de boot van Hellevoetsluis (met een overnachting in Willemstad) naar St. Annaland gevaren. Fantastisch weer voor ons laatste tochtje met Beau. Binnenkort ligt ze bij makelaar de Valk in de verkoop. Dus voorlopig zijn we even bootloos. Eerst moet ik volledig herstellen en dan maken we weer plannen. Maar ….we gaan echt niet achter de geraniums zitten.


DSC_0165.JPGDSC_0124.JPGDSC_0123.JPG

Reacties

 1. Willem schreef:

  Hallo Cees en Anneke,
  Eind goed al goed. Fijn dat het bergopwaarts met je gaat Ann. En ook fijn dat Cees weer met zijn draaibankje kan praten, toch? We zagen de Beau nog niet op de lijst staan bij de Valk. We gaan het volgen, hoor! Nog een fijne zomer en groetjes van ons uit een wisselvallig (qua weer) Denemarken. Willem en Ingeborg.

 2. Cees en Marijke. schreef:

  Lieve Anneke en Cees.
  Na alle narigheid toch een heel happy end. Jullie hebben aardig wat voor jullie kiezen gehad. Maar bikkels zoals jullie laten zich niet uit het veld slaan. Wij hebben bewondering voor jullie hou jullie hier mee omgaan. Heel erg fijn dat Anneke al weer zo’n eind is gekomen. Lieverds heel veel sterkte en succes met alles. Maar ook super spannend om de Beau te koop aan te bieden, succes.
  Lieve groetjes Cees en Marijke (Samos)

 3. Ingrid de Kort schreef:

  Lieve Anneke en Cees,

  Jeetje wat een verhaal hè. Fijn dat het weer de goede kant op gaat, Anneke. Jammer om de Beau los te laten, maar op naar het volgende avontuur. Succes met het plannen maken.

  Liefs van Ingrid

 4. Ingrid de Kort schreef:

  PS. Dank jullie wel voor het ‘mee mogen varen’!

 5. Frans schreef:

  He Cees en Anneke!
  Was jullie een beetje kwijt de laatste maanden vanwege werkdrukte. Er is nogal het één en ander gebeurt lees ik. Gelukkig alles met goede afloop. Sukses met de verkoop van de Beau! Beterschap voor Anneke en zonnige groetjes uit Spanje!

  • anneke schreef:

   Ha Frans, hoe is het bij jullie? Hier nu ook tropische temperaturen,lekker hoor. Net of je in de Cariben bent of bij jullie in Spanje.

   gr van Cees en Anneke

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin