Terug naar Nidri en de nieuwe HTC One X

Op zaterdag 7 juli 2012 zijn er festiviteiten  in de baai bij Vlikho bij Nidri. Samen met de WingIV varen we terug en gaan hier weer voor anker. Wat er nu precies gevierd wordt daar komen we niet echt achter. Iets met  een eiland heilige denken we. Wat zijn er een hoop mensen op de been. Er is een jaarmarkt en er varen grote toeristenboten af en aan naar een soort van kapelletje aan de overkant. Vlak bij het standbeeld van Aristoteles Onassis gaan we op een terras gezellig mensen kijken.En we zien ha ha allerlei bekenden. De arts die Cees behandeld heeft. Ria en Harry van de “Selena” en mensen die we tegen zijn gekomen bij het zwembad bij het Iris hotel. Ze zijn bezig met het opknappen van hun boot die vorig najaar tijdens een tornado hier in de Vlikho baai erg  beschadigd is. Er zijn toen zeker wel 50 boten als luciferhoutjes omver gegaan en er zijn boten gezonken. Op You Tube zie je filmpjes van deze tornado en de ravage erna.

DSC_0376.jpgDSC_0383.jpgDSC_0385.jpgDSC_0391.jpgDSC_0403.jpgDSC_0406.jpg
We weten dat de nieuwe telefoon van Cees nu in Griekenland is. Hij kan uiteraard niet wachten tot Ina en Hans deze kant op komen. Op zondag 8 juli 2012 zeilen we terug naar Préveza. Vanuit de verte zien we de “Lowlander” al liggen. Hans maakt nog een grapje dat Ina de HTC op de keukentafel heeft laten liggen maar dan komt er een wit doosje te voorschijn met de HTC One X erin. Super Ina dat je hem meegenomen hebt. We borrelen heel gezellig en gaan de volgende dag  met Ina en Hans en Marion en Philip uit eten. En dan is het weer eens zover, Anneke is haar lensdop van haar camera kwijt. Andere live-aboards weten daar alles van, want het gebeurt regelmatig. Niet in haar tas, niet in haar broek, niet in haar jasje maar nu ligt tie ergens onzichtbaar onder een tafelpoot op de grond.
DSC_0410.jpgDSC_0412.jpgDSC_0413.jpg

Reacties

 1. Anneloes schreef:

  Hoi Cees en Ann,

  Zaten er nog leuke schoenen voor mij bij op het marktje 😛 haha
  Wat een klein visje eet Cees! Het was zeker een paling gevangen door Niels.

  Liefs van Loes

  • Cees en Anneke schreef:

   Schoenen voor zomerse dagen en die heb je al genoeg, toch. Verse ansjovisjes heeft Cees op zijn bord liggen.

   knuffel van je mamsie

 2. Wijnand schreef:

  Haha,

  Oom Cees kijkt wel héél intelligent op die laatste foto!

  Dat zonnetje bij jullie mag trouwens ook wel eens deze kant op komen, hier is weer een hoop regenval in het vooruitzicht..

  Groetjes, Wijnand

 3. Hanny en Guido schreef:

  ik neem niet aan dat je die vis zelf gevangen hebt. Is zeker ondermaats en die moeten teruggegooid worden. Geen maatje voor ons in ieder geval.

  • Cees en Anneke schreef:

   Ha Guido en Hanny,

   Voor ansjovis is tie redelijk aan de maat.
   Dus maar opgegeten. Smaakte voortreffelijk.

   Ann en Cees

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin