WOW, we are going to Ibiza!

Op 28 juni 2011 rijden we samen met broer Jan naar Schiphol. Hij vertrekt bijna gelijk met ons (Cees, Anneloes en Anneke). Hij naar Washington en wij naar Valencia. We nemen dit keer afscheid bij de gate. In Poblas zijn de temperaturen nu echt gestegen naar Middellandse zee niveau. Dus alle raampjes die open kunnen op de boot, om voor verkoeling te zorgen, worden open gezet. We zwemmen in zee en nemen een duik in het plaatselijke zwembad.

DSC_1926.jpgIMG_0080.jpgIMG_0087.jpgDSC_1935.jpgDSC_1938.jpgDSC_1941.jpg

Op vrijdag 1 juli 2011 varen we in een dag en een nacht naar Ibiza. Na veel harde wind, regen en onweer komen we op zaterdag 2 juli 2011 aan in het toeristische San Antonio. Er liggen hier wel veertig boten voor anker, dus wij gaan er gezellig tussen liggen. Cees en Ann zijn moe van het nachtje doorvaren dus gaan even hun “logboek” bijwerken. Loes had ’s nachts al prinsheerlijk geslapen.

DSC_1944.jpgDSC_1946.jpg

Gastenpost van Anneloes

Reacties

 1. ellen schreef:

  wat leuk een blogje van loes! Het is vast lekker gezellig daar! Ik vandaag in nederland ook aan het strand, een hele prestatie hier, maar jullie hebben het vast nog wat warmer. Have fun

  • Anneke schreef:

   Ha Ellen,

   De temperaturen zijn hier rond de 30 graden of hoger.Dus we houden wel een siësta tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Leuk hè dat Loesje een blog heeft geschreven.

   groetjes van Anneke

 2. Sandra schreef:

  Nou zeg! Jullie zijn alweer vertrokken!
  Wat gaat de tijd toch snel! Je bent in de tijd dat je even in Nederland was ook een paar keer op school geweest maar ik heb niet echt de tijd en rust gehad om ‘gezellie’ even met je ‘bij’ te kletsen. Jammer, maar dat komt de volgende keer dan wel.

  Je kinderen hebben het inderdaad heel goed getimed! Precies allemaal afgestudeerd als jullie er zijn. Mooi is dat! Ieder kind heeft zo zijn eigen feestje en dat verdienen ze natuurlijk ook! Heel fijn voor jullie dat het gezin weer even compleet kan zijn. Het ziet er allemaal heel gezellig uit!

  Ook fijn natuurlijk dat jullie je familie en vrienden weer even hebben kunnen zien en spreken. Jullie hebben zo heerlijk van en met elkaar kunnen genieten. Dat is trouwens wel te zien aan de foto’s op jullie weblog!

  Nu zijn jullie inmiddels onderweg en belandt in Ibiza. Gezellig zo met Anneloes. Het ziet er echt vakantie-achtig uit! Juist wel lekker zo voor Anneloes. Mmm , ik ben zelfs een beetje jaloers maar gun het jullie van harte hoor!

  Geniet van jullie trip en prachtige tussenstops!

  Veel plezier en hartelijke groeten,
  Sandra

  • Anneke schreef:

   Ha die Sannn,

   Leuk om je reactie te lezen.Het is hier heel gezellig zo met Anneloes aan boord.
   Ga jij ook genieten van een heerlijke vakantie en even niks aan je hoofd wat met school te maken heeft.Ik hoop dat het met Karel ook allemaal redelijk gaat en dat hij weer herstellende is.

   liefs van Ann

 3. Leon schreef:

  De groeten vanuit Chang Mai, de 2e stad van Thailand.

  • Anneke schreef:

   Ha Leon,

   Super leuk al die foto’s op facebook.
   En wat een kort koppie. Enne super goed dat cijfer voor je master thesis.Gefeliciteerd.
   Heerlijk genieten daar in Thailand.

   liefs van je moedertje.

 4. Wijnand schreef:

  Hallo,

  Ziet er allemaal goed uit bij jullie!
  Hier is het rond de 20 graden, dus een beetje vakantiegevoel is er wel bij.
  Net terug van een heerlijk weekend in ´t Loo met opa en oma. We hebben erg genoten daar.

  Groetjes, Wijnand

 5. Anneke schreef:

  Ha Wijnand,

  Fijn dat opa weer is opgeknapt en dat jullie genoten hebben in ‘t Loo. Wat een prijzen hebben jullie binnen weten te geslepen tijdens de bingo.

  groetjes van Anneke

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin