Parasailing in Sant Antoni op Ibiza

We liggen bij het stadje Sant Antoni. We hebben dit zeer toeristische plaatsje verkend. Erg veel eettentjes, kleding en souvenirs winkeltjes, hotels en appartementen en natuurlijk discotheken. Proppers doen hun best om vooral jonge mensen naar disco’s te lokken. Ze zien dus alleen Anneloes staan.

DSC_1953.jpgDSC_1959.jpgDSC_1964.jpgDSC_1968.jpgDSC_1970.jpgDSC_1971.jpg

Maar er is ook erg veel watersport plezier rondom onze boot. Zoals rond racen op een grote opblaas banaan, groot lucht kussen of zwemband. We zien kano’s varen  en parasails de lucht ingaan. Er zijn grote boten met glas op de bodem zodat je het onderwater gebeuren kan aanschouwen of juist weer de zonsondergang kan bewonderen, met heel chill muziek. Het is even kiezen wordt het naar Tiësto of parasailing.  Omdat we Loesje niet graag alleen naar de disco willen laten gaan is de keuze snel gemaakt. En een uurtje later hangen we al boven de baai. We gaan met de parachute wel zo’n 200 meter de lucht in. Wat een schitterend uitzicht over de baai van San Antonio en een deel van Ibiza. En wat een power heeft de boot. Omdat vandaag de wind precies in de baai woei en er wat deining ontstond, zijn er aardig wat boten weg gegaan, niet echt omdat hun anker niet hield, maar omdat de deining erg vervelend kan zijn.

P7040109.JPGP7040111.JPGP7040118.JPGP7040113.JPGP7040121.JPGP7040127.JPG

Reacties

 1. Marjan schreef:

  Hoi vakantievierders,

  Dat ziet er uit zoals een vakantie in Espana moet zijn. Zo te zien hebben jullie het heel goed naar je zin.

  Ik heb net ook de foto’s van Leon in Chang Mai gezien. Geweldig. Simone en ik zijn daar ook geweest. Volgens mij zaten we op de rug van dezelfde olifant. Ha, ha!

  Veel plezier en tot de volgende keer.
  Marjan

  • Anneke schreef:

   Lieve Marjan,

   Leuke foto’s hè van Leon. We hebben nu zeer hoge temperaturen en houden dus regelmatig even een siësta.Gaat alles goed met Simone?
   Er ligt nu een super grote motorboot voor anker bij ons in de buurt. Er landde een helikopter op toen we terug kwamen van een tripje naar Ibiza stad.

   liefs van Ann

 2. frank schreef:

  Beste Anneke,

  Ik volg jullie al een poosje en ibiza is het toch wel geloof ik, we zijn er nog nooit geweest en ik vroeg me af tot hoever je kan gaan in de/het haventje van st antoni met de zeilboot??

  Kun je ook aan de kade afmeren zoals in bijv griekenland het geval is of is er onvolvoende diepte??

  Groet Frank & Ineke

 3. hanny en Guido schreef:

  Lijkt me helemaal fantastisch dat parasailen. Is Cees niet naar boven geweest? Hoogtevrees of gewoon geen mooie foto’s. ( kan ik me trouwens voorstellen ) Overigens, hoe kunnen wij bij die foto’s van Leon, we zijn erg nieuwsgierig.
  Veel plezier en mooi weer.
  Guido en Hanny

 4. Josee en Chris schreef:

  Wat een heerlijke foto’s om naar te kijken! Ik geniet er zeer van.
  Ook de foto’s van de ‘geslaagden’ heb ik met veel plezier bekeken.Fantastische gebeurtenissen. Grote complimenten en gelukwensen voor iedereen!
  Liefs, Chris en Josee

 5. Ragonda en Janneke schreef:

  Woensdag 6 juli zijn we uit eten geweest met Lia en Ragonda en ik zelf natuurlijk. Was leuk, maar het lijkt niet op Ibiza. Ziet er allemaal heel leuk op jullie foto`s, het lijkt me wel super eng, maar jullie lachen nog wel. Geniet maar fijn van het mooie weer en stuur ook wat onze kant op. Groetjes Ragonda en Janneke. Ragonda is nu hier in Leiden en straks even eten. Ook groeten van Lia, maar zij is nu thuis.

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin