Klusjes en een krabbend anker

Rondom de boot wordt heerlijk gezwommen. Ook is er tijd voor de nodige klusjes zoals een touwladdertje uit proberen die Cees himself heeft gemaakt van houten plankjes. Anneke heeft thuis van verduisteringsstof lappen genaaid om dienst te doen als zonwering in het doghouse. Het idee is leuk en de uitvoering ook alleen hangt de stof op sommige plaatsen ietwat losjes. Daar moet nog wat op gevonden worden want het oog wil ook wat toch. Anneloes heeft zich ontpopt tot kapster en Cees gekortwiekt.

Op zaterdag 9 juli 2011 staan de tassen weer gepakt en net als we met het bijbootje naar de kant willen zien we dat het anker erg is gaan krabben. We liggen nu wel heel dicht bij een andere zeilboot.  Hè lekker moment. Aan de andere kant goed dat we nog op de boot zijn. We gaan anker op en na twee keer pakt het anker gelukkig weer. Cees wil nu niet de boot alleen achter laten dus tuffen Ann en Loesje met het bij bootje naar de kant om met de bus naar het vliegveld te gaan. Goh wel erg raar om zo weer kinderloos terug te keren op de boot. René en Anneke van de Mi Dushi, zij gaan weer terug naar het vaste land, nodigen ons uit voor een borrel zodat we niet saampjes zitten te treuren. Het wordt een gezellig avondje met een heel speciaal drankje “Gammeldansk” van Jonas en Sofie.

DSC_1985.jpgDSC_1988.jpgDSC_1992.jpgDSC_1999.jpgDSC_2068.jpgDSC_2072.jpg

Reacties

 1. Dennis Ouwendijk schreef:

  Heey Cees en Anneke,

  Anneloes is feestelijk onthaald op Schiphol en heeft helaas het mooie weer wel in Ibiza achtergelaten. Nog enorm bedankt voor de fijne cd, die is al regelmatig gedraaid in de auto! Heel veel plezier nog in Mallorca, Menorca en wat er verder allemaal nog volgt op jullie reis!

  groeten,
  Dennis

  • Anneke schreef:

   Ha Dennis,

   Fijn dat de cd in de smaak valt. Samen met Anneloes uitgezocht. We duimen voor wat beter weer bij jullie.

   groetjes van Cees en Anneke

 2. hanny en Guido schreef:

  Hoi An en Cees,

  Lijkt me inderdaad raar nu Anneloes weer weg is. Weer even schakelen en wennen aan het met z’n tweeën zijn. Zoals Dennis al schreef het is hier takken weer. Vandaag waarschijnlijk alleen maar regen. Om treurig van te worden. Houdt de stof de zon afdoende tegen/buiten ? Veel plezier in de zon. Tot gauw schrijfs. Hanny en Guido

 3. sim van Swam schreef:

  Nou Anneke en Cees, eindelijk is het omgekeerd. Jullie hebben mooi weer en bij ons is het herfst. Nikki is getrouwd. Ze zag er prachtig uit.Die dag washet redelijk weer. Lenneke gaat naar Afrika. Het Galjoen verandert voortdurend. Ik hoop dat iets beter weer gaat worden tijdens de vierdaagse.Ik hoop dat het bij jullie nu een tijdje heerlijk blijft. Gaat Anneloes op vakantie ,of gaat ze werken? Veel plezier en tot schrijfs. Groetjes Sim

  • Anneke schreef:

   Ha die Sim,

   Was het een leuke trouwdag van Nikki?
   Ze zou een trouwfoto naar me sturen. Dus ik hoop dat ik die binnenkort via de mail naar me toestuurt.Anneloes gaat nog wat werken en met Eline nog wat daagjes weg en er zijn weer zomerfeesten waar ze uiteraard naar toegaat.

   Liefs van Ann

 4. Roland schreef:

  Beste oom en tante,

  Ben even bezig met een inhaalslag m.b.t. De berichtgeving.
  Zitten een hoop stoere foto’s tussen en ik kwam mezelf van
  Een tijdje terug ook nog eens tegen. Wat ben ik toch fotogeniek 😉

  Ik heb 2 sollicitaties gehad en kan bij beide banen beginnen.
  Ik weet nog niet welke ik ga kiezen (, beiden €3,14 per uur.)

  Veel tijd bij Esther en dat gaat allemaal steeds mooier worden.
  Als jullie weer terug zijn jullie van harte welkom!!!

  Ik zal maar zo zeggen: viel Spass und Erfolg.

  Gr. Roland

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin