Voetbaluh, Accu baluh, Borreluh

Zondag 11 juli op de catamaran de Pélagie van Hanneke en Nils koffie gedronken. Erg leuk om een kijkje te nemen op een catamaran en uitleg te krijgen. De oudste, nog werkende vuurtoren in Europa is de “Torre de Hércules in La Coruña, deze hebben we bezocht. Met een toeristisch trammetje weer terug naar de haven. En dan ‘s avonds op naar het plein Praza de Maria Pita om te kijken naar de WK voetbal finale Nederland – Spanje. Errug jammer dat we niet gewonnen hebben maar het was super om zoiets mee te maken tussen allemaal Spanjaarden. Bij terugkomst was het baluh want de accu’s bleven maar opladen. Cees is de klusjes man en ik zijn assistente: gereedschap aangeven en schakelaars aan, uit, aan, uit, doen. Twee accu’s blijken kapot. Ik denk dat de Beau stiekem vindt dat we te snel gaan met deze snelheid en we anders in Kreta belanden. Vandaar dat er af en toe spontaan iets kapot gaat. Er wordt een monteur bij gehaald en in overleg vier nieuwe accu’s besteld. Dat wordt dus even langer blijven liggen in la Coruña wat op zich geen straf is. Hetty, we hebben dinsdag rond borreltijd met Piet en Wiets van de Tringus, Hanneke en Nils van de Pélagie je fles champagne koud gemaakt. Geproost op een behouden vaart en het goede leven.

IMG_0937.jpgDSC_0322.jpgDSC_0332.jpgDSC_0344.jpgP1050115.JPGDSC_0355.jpg

Reacties

 1. Anjella schreef:

  Ha Anneke en Cees, bedankt voor jullie reactie. Fijn dat jij nu ook even aan je trekken (sociale contacten) kan/kon komen.
  Hopelijk zijn jullie weer onderweg en blijven de accu’s het goed doen.
  Groet vanuit Frankrijk
  Jos en Anjella

  • Cees en Anneke schreef:

   Cees en de monteur zijn nu net bezig om de accu’s te plaatsen. Een zware klus. En het is ook niet echt gemakkelijk om ze van boord te krijgen.Maar als de klus geklaard is en het weer zit mee vertrekken we morgen weer verder. En gaan dan voor’t eerst echt voor anker in een ria

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin