Een Spaanse braderie

Hè gelukkig de accu’s zijn er. Emilio is samen met Cees toch nog twee uur bezig om de oude van boord en de nieuwe aan boord te krijgen en te plaatsen. De accu’s zijn kleiner dan de vorige, dus moet er weer iets gefabriceerd worden anders zouden ze tijdens het zeilen kunnen verschuiven. Ik fungeer nu als bankschroef. We hebben een Spaanse braderie in la Coruña bezocht met heel veel kraampjes. De mensen lopen rond in middeleeuwse kledij. Ik zou koken, maar na het zien van al die lekkernijen wagen we ons hier aan de nodige hapjes en drankjes. Mmmm dat is genieten. Als toetje een Marokaanse thee met lekkere zoetigheden. In een bloemperk in La Coruña wordt elke dag de datum aangepast met plantjes dus zie je 20 juli 2010 acoruña staan. Dat is dus vandaag. Door de swell is er regelmatig een enorme deining in de haven en slingeren de boten erg heen en weer. Dat is binnen in de boot goed te horen aan het gepiep en geknars van de lijnen. Praktisch naast ons jacht, is een groot Nederlands cruiseschip, de Noordam, afgemeerd. Zij meren ’s nachts af en gaan tegen de avond weer varen.

DSC_0481.jpgDSC_0468.jpgDSC_0480.jpgDSC_0451.jpgDSC_0470.jpgDSC_0485.jpgIMG_0962.jpgDSC_0452.jpgIMG_0956.jpg

Reacties

 1. edwin & viola schreef:

  hai Cees en An
  cool dat het allemaal zo gaat en jullie al weer zo ver op de tocht zitten, prachtige avonturen op zee, in de haven en uiteraard achter het fornuis. Wij zijn net terug met Jaap en roos en kids uiteraard van onze vakantie te Griekenland. We hebben alvast twee heerlijke eilanden en havens gezien in Griekenalnd waar we je heen willen sturen voor deel 2 van de wereldreis – wij komen dan zeker langs, De sporaden is zo mooi en de haven van Skiatos bruis en jullie boot mag daar neit ontbreken tussen al dat “monaco geweld” aldaar. An in iedere straat en steeg daar zitten heerlijk restaurantjes en de ouzo smaak er top Cees
  groeten Edwin Viola en Joost
  ps zorg dat je eigen accu’s ook goed opgeladen blijven

  • Cees en Anneke schreef:

   Klinkt erg leuk, zullen we onze agenda’s alvast maar trekken.Niels is pas in Monaco geweest en daar zijn zulke grote boten dat onze boot maar als een soort bij bootje zou fungeren.

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin