Onze laatste tocht met ….de Namasté

Ja jullie lezen het goed. Omdat we blijkbaar toch meer zeilersbloed in ons hebben dan we hadden verwacht, gaan we weer op zoek naar een zeiljacht en ligt de Kuster A-42 te koop bij North-Line Kuster Yachts in Harlingen. Onze Namasté is een zeer fijne solide en degelijke motorboot. Een verplaatsbare 2e stuurstand, mooi afgetimmerd van binnen, vloerverwarming en een wasmachine, dus van alle gemakken voorzien. We gaan haar zeker missen. Er had alleen een mast met zeil op moeten zitten. Dus van Leeuwarden varen we woensdag 12 juni 2019 via Franeker (Frjentsjer) over het Haringsma kanaal naar Harlingen (Harns).

 

 

 

 

De boot leeghalen, wel 9 pallets vol. Poetsen om de boot spic en span voor de verkoop achter te laten en weer opzoek naar een zeilboot. Dinsdag 18 juni 2019 rijden we met ‘ik heb mijn wagen vol geladen’ van Harlingen naar huis. ’t Zal raar zijn om de zomerperiode niet onderweg te zijn maar gewoon thuis.

 

 

 

Reacties

 1. Ronald en Nicol schreef:

  Succes met zoeken, hoop dat jullie weer een leuke zeilboot vinden. En dan? Middelandse zee?

 2. Truus schreef:

  Nou gewoon thuis! Niet zo heel gewoon toch?
  Even goed, succes met verkoop en nieuwe zeilboot. En zomer thuis.
  Good luck
  Truus

 3. Mieke schreef:

  Tja, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan…Heel veel succes met de keuze van jullie nieuwe zeilboot.

 4. Theo Ophorst schreef:

  Hoi Anneke en Kees,
  Ik kan het gevoel plaatsen de zomer thuis. Wij hebben de Periquita vorige week verkocht aan een Frans echtpaar wat ons gespot heeft in Lion 2017. Op de verkoop foto’s heb ik dat plaatje erbij gezet en daarop is hij, onderandere verkocht. Dus aanrader zet wat foto’van jullie trip van votig jaar erbij. Dat verkoopt voor een stel wat wil reizen met de boot door europa. Heel veel succes met de verkoop, we gaan het horen.
  P,S. Dit weekend 21 t/m 23 juni 18 grote zeiljachten in de Scheveningse haven , weer een leuk “thuis”weekend.
  Groetjes Loes en Theo

 5. Ingrid de Kort schreef:

  Hoi Anneke en Cees,
  Het zat er wel een beetje in dat jullie de zeilen op de boot gingen missen na jullie omkeren op de Middellandse Zee vorig jaar. Toch een mooie Europese tocht gemaakt. Veel succes met het vinden van een goed ‘Anneke en Cees’ waardig schip! Gaat jullie vast lukken.
  Veel plezier thuis. Groeten van Ingrid

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin