Een gezellige verjaardag en dan………

We verkennen de omgeving. Het plaatsje Vlikho ziet er armoedig uit. Veel is kapot en verwaarloosd. Ook de meeste boten hebben hier hun beste tijd gehad. Er wordt stroom gehaald uit lantaarnpalen. Op woensdag 27 juni 2012 varen we met Beautje naar een steiger waar de Clapotis blijkt te liggen. Als verjaardagscadeau heerlijk koffie met baklava. Gezellie al die telefoontjes, sms-jes en reacties op facebook of via de website voor mijn verjaardag. We verkennen het plaatsje Nidri. Heel veel lege eettentjes langs de boulevard en daarachter een lange straat met toeristen winkeltjes afgewisseld met supermarktjes , bakkertjes, en een slager.

DSC_0095.jpgDSC_0096.jpgDSC_0101.jpg
Rond borrel tijd nemen  Anneke en Cees  een fles champagne mee naar de Clapotis om daar samen met Cees en Marijke, Maud en Dick (New Breeze) te proosten. Daarna met z’n zessen super gezellig uit eten bij het Iris hotel vlak bij de steiger. Bij terugkomst stapt Ann eerst aan boord. Cees legt het Beautje vast aan een kabelslot en doet dan een misstap, valt half tegen de achterkant van de boot terwijl hij gelijktijdig zich probeert vast te grijpen aan de zwemtrap die boven het water hangt. Ann hoort  een hoop gejammer. Ze probeert Cees omhoog te hijsen maar omdat hij veel pijn heeft gooi ik de zwemtrap los. Strompelend komt tie aan boord. Ook de HTC smartphone en de Nokia die in zijn broekzak zitten hebben een duik gemaakt in het zoute water. En dan ziet Anneke ineens nog iets wit’s drijven in het water. O jee, dat is de sleutel van de boot. Zonder zich te bedenken kleedt ze zich uit en neemt, op dit nachtelijk uur, een duik in het water om de sleutel uit het water te vissen. De natte telefoons worden schoongespoeld en geföhned om te kijken of er nog iets te redden valt. Om half drie ’s nachts vinden we het welletjes en gaan naar bed. Maar van slapen komt niet zoveel. Cees heeft last met ademhalen en zijn linker arm en schouder zijn zeer gevoelig. Ann krijgt regelmatig de slappe lach en ziet alles weer voor zich. Vroeg uit de veren. We regelen bij het Iris hotel een arts die Cees op komt halen. Deze begeleidt hem naar het ziekenhuis in Lefkas want er moeten foto’s gemaakt worden. Wat een service. Rond half één is tie weer terug. Resultaat: gekneusde ribben en verrekte schouderspieren.

DSC_0104.jpgDSC_0107.jpgDSC_0117.jpg

Reacties

 1. Anneloes & Dennis schreef:

  Hoi Cees en Ann,

  Ik schrok wel hoor toen ik het hoorde!! Gelukkig is alles weer goed gekomen 🙂
  Kunnen we binnenkort nog Skypen?
  Vanavond ga ik helpen bij het badmintonkamp en morgen werken en daarna de verjaardag van serena en daarna nog de verjaardag van marianne brussee dus lekker druk!

  Kusjes, Loes en dennis

  • Anneke schreef:

   Lieve Loesje en Dennis,

   Cees zal nog wel een tijd pijn en last houden van zijn gekneusde ribben. Sommigen praten over maanden maar we gaan het zien.
   We gaan kijken of Skypen weer gaat lukken.
   Anneloes heerlijk genieten na een jaar hard werken en nu al je P . We zijn trots op je.

   Dikke kus van je mamsie

 2. Hanny en Guido schreef:

  Shit Cees. Dit moet je niet hebben. Hopelijk is de pijn te verdragen. Mag je waarschijnlijk ook niet zwemmen en het is zo wij horen erg warm bij jullie. Veel beterschap en een dikke knuffel
  Hanny

  • Anneke schreef:

   Nou dat zwemmen in zee lukt niet echt.
   Dat veroorzaakt veel pijn.
   Wel fijn dat er hier in de buurt een zwembad is.Daar maken we nu regelmatig gebruik van.

   liefs van Cees en Ann

 3. Bart schreef:

  Hee Cees, zijn dat dan toch de jaren? Zomaar op en af het dek springen is wellicht wat te veel?

  Zonder dollen, doe voorzichtig en hopelijk snel herstel!

  Grtjs
  Bart

 4. Leon schreef:

  Is de boot nog heel 🙂

  Geintje!

 5. Truus schreef:

  Drank maakt meer kapot dan je lief is!!!
  Ook grapje. Hoop dat je gauw weer alles kan doen en laten.
  Groetjes Truus

 6. Niels schreef:

  Tijd voor een rollator aan boord!

  Het was wel een leuk filmpje voor Youtube geweest als ik An zo hoor.

 7. Lydia en Martien schreef:

  Ik lig in deuk (niet van de boot hoor..).
  Al naar beneden scrollend lees ik de reacties van iedereen op Cees’ zijn onfortuinlijke (nee niet het Griekse fortuin) val in de zoute zee. Die van Leon was leuk, maar bij Niels viel ik van de loopplank, uh m’n stoel.

  Cees, we hopen echt dat het snel weer beter met je gaat. Nu kun je tenminste ook even niet klussen. Was de duik van An nog een beetje elegant trouwens ???

 8. Marga schreef:

  Lieve Cees,

  Volgens mij wilde je wat aandacht trekken.
  Op deze manier krijg je veel meer reacties op jullie bericht.

  Ik heb je val voorzichtig aan pa en ma verteld, ze weten er dus al van.

  Veel sterkte en een spoedig herstel

  Kus van Marga

 9. pa en ma schreef:

  Lieve Cees en Anneke,

  Wederom heerlijk gegeten bij Peter en Marga.
  Op deze manier kunnen we jullie ‘post’ bekijken en op jullie berichtje reageren.
  De foto van je arm gezien.
  Beterschap gewenst.

  Liefs van pa en ma

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin