Verjaardag

Wat een heerlijke dagen zo met z’n zessen. En ik had helemaal niets in de gaten. Ja, er zou een postpakketje afgeleverd worden in Saint Malo. Met lampjes voor de boot, vet spuiten voor de lieren, cd’s, zalfje voor mijn voeten enz. Dat was ook echt zo, niet wetende dat de kinderen het mee zouden nemen. Een traditie op vakantie is voor de kinderen het snoepzakje en laat er nu een heerlijke candy shop zijn in Saint Malo.

’s Avonds zijn we heerlijk uit eten geweest bij restaurant “Chateau Briand” en genoten van een mooie zonsondergang. Om twaalf uur‘s nachts werd ik al toegezongen. Zondag zijn de kinderen na een paar hele fijne, warme en gezellige dagen weer huiswaarts gekeerd. Wat lief trouwens al die felicitaties via de mail, kaarten, filmpje, smsjes en via de skype en de website. In het kader van al doende leert men, hadden we vrijdag avond tijdens het koken geconstateerd dat er één gasfles( propaan) leeg was. Zo’n fles weegt ongeveer 14 kg en  is dus niet lopend of met het fietsje mee te nemen. Super dachten we de auto is er nu toch, we gaan even een nieuwe gasfles ophalen bij een benzine station. We zijn zeven benzine stations langs geweest en anderhalf uur later hadden we nog steeds geen juiste gasfles gevonden, omdat de fransen alleen Franse merken innemen. Daar moeten we dus iets anders op vinden.

DSC_0122.jpgDSC_1133.jpgDSC_0030.jpgDSC_0103.jpgDSC_0112.jpgDSC_0113.jpgDSC_0115.jpgDSC_0124.jpgDSC_0134.jpgDSC_0135.jpgDSC_0145.jpgDSC_0161.jpg

Reacties

 1. Marjan schreef:

  Wat leuk dat je bezoek hebt gehad op je verjaardag. Helemaal goed.
  Met mij gaat het goed in Ladakh.

  • Anneke schreef:

   Goh,je hebt toch internet in India. Is de reis goed gegaan? Wat en super filmpje hebben jij en Titia gemaakt voor mijn verjaardag. Wat kun je goed geheimpjes bewaren.Jij wist het zeker ook al dat de kinders kwamen.

 2. Jaap & Rosalie schreef:

  Hoi Anneke,
  Gefeliciteerd met je verjaardag. Erg leuk om jullie te volgen en te zien dat jullie het goed naar de zin hebben. We nemen er in ons dorp wel een wijntje op.
  Veel plezier nog met z’n allen.
  Jaap & Rosalie

 3. Lies, Carla schreef:

  Hallo Anneke,

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een mooie reis maken jullie. Wij hebben een rondreis in Normandië en Bretagne gemaakt en zijn daarbij ook in St. Malo geweest. Dus erg herkenbaar. Geniet nog van jullie bijzondere reis.
  Groetjes aan Cees,
  Lies Carla

 4. Hennie Koch schreef:

  Hallo Anneke (Antje?)
  Eindelijk even de tijd gevonden om naar jullie site te kijken. Fijn om te lezen dat jullie het zo fijn hebben. Vooral het bezoek van je kinderen is natuurlijk super. Ook nog gefeliciteerd want ik begrijp dat je dus jarig was.
  Hoe gaat het met je Engels??
  Geniet maar lekker van jullie mooie reis en ik kijk zo af en toe wel naar de site.
  Hartelijke groeten van Hennie uit Delft

 5. janneke schreef:

  Leuk, leuk. Heerlijke reis, vreselijk dat je niets gehoord heb van mij met je verjaardag, ik ben de laatste weken alleen maar aan het werk geweest.
  An, nog van harte en vooral nog vele jaren!!!!

  • Cees en Anneke schreef:

   Geeft niks hoor dat je een beetje laat bent met de beste wensen voor mijn vejaardag. Ik snap het best dat je het heel druk hebt gehad afgelopen weken op school. Wanneer ga je naar Engeland voor die cursus?

 6. I seldom leave a response, but i did some searching and wound up
  here Verjaardag | Zeiljacht de Beau op wereldreis. And I actually
  do have some questions for you if you usually do not mind.
  Could it be only me or does it look like a few of
  the responses come across as if they are written by brain dead folks?

  😛 And, if you are posting on additional online sites, I would like to
  follow everything fresh you have to post. Could you list of all of all your
  shared sites like your Facebook page, twitter
  feed, or linkedin profile?

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin