Vertrek vanuit St. Annaland

Maandag 6 mei 2019 is de schroef klaar. Woensdagmorgen brengt Anneloes ons weg naar St. Annaland, echt super fijn. Om 10.00 uur wordt de Namasté weer te water gelaten. De auto die afgeladen is met van alles en nog wat moet nog even worden uitgeladen en dan, dan zijn we weer onderweg voor een paar maanden. Langs de suiker fabriek in Dinteloord verder naar Stampersgat of all places.

 

 

 

 

De dag erna varen we Breda binnen langs versierde graffiti muren. Hier ontmoeten we Guido en Hanny. In de net geopende Foothall van Breda, was ooit een bioscoop, eten we gevieren heerlijke gerechtjes. 18 keukens onder 1 dak, lekkurrr en gezellig.

 

 

 

 

Via het Mark kanaal, de Bergse Maas en de boven Merwede op naar de Lingehaven van Gorinchem. Hier waren we in 2017 ook aan het einde van het seizoen. Nu dus in mei. Ik ga de hort op maar Cees is weer lekker aan het klusse busse aan zijn Boat Automation. Ik zie printplaatjes een microcomputertje, relais, spanningsregelaar, sensors en een hoop draadjes. Via de computer is tie alles verder aan het programmeren met af en toe rode en groene lampjes die aan en uit gaan. O.a. het anker- en inbraakalarm, temperatuur- en spanningsbeveiliging en nog veel meer wordt hiermee geregeld. Meldingen komen via een sms naar je telefoon. Handig hoor zo’n man, hoef ik met daar geen zorgen over te maken.