Ankeren en Cartagena

Op de motor vervolgen we onze route. Het stuur doet het weer super. Geen grote appartementen en hotels langs de kust maar ongerepte natuur. Met twee andere Nederlandse boten de Mi Dushi en de Lowlander gaan we voor anker bij de San Pedro baai. Anneke en René nemen gelijk een duik in de zee. Wat een waterratten niks voor ons. Maar ze halen ons over. Cees snorkelt om de boot en kan zo het anker zien liggen op 7m diepte. Hij lag goed ingegraven. En Ann zwemt met Ann. Toch wel heel lekker. We schommelen aardig heen en weer ’s nachts. Op zondag 22 mei 2011 vervolgen we onze tocht. We hebben geen zin meer om te motoren dus sjouwt Cees de gennaker op het dek. Er is niet echt veel wind maar met zo’n groot zeil komen we toch vooruit. Dit keer gooien we tegen de avond het anker uit bij El Fraile. Sjonge, zo dicht bij het strand hebben we nog nooit gelegen.


DSC_1069.jpg100_1771.JPGDSC_1092.jpg

Op maandag 23 mei 2011 wachten René en Anneke ons al op als we de haven van Cartagena binnen varen.

100_1793.JPG100_1796.JPGDSC_1160.jpg

De volgende dag een cultuurdagje. Met een lift gaan we naar boven en bekijken als echte toeristen het burgeroorlog museum en de schuil kelders. Het kasteel Castello de la Conception en het panorama. En het museum del Teatro Romano. Een Romeins amfitheater. Stiekem even een kijkje genomen in het Cartageens gemeentehuis. Kunnen de ontwerpers van ons gemeentehuis misschien een voorbeeld aan nemen. Al hoewel. Dan wordt het nog duurder. Cees krijgt regelmatig een hartverzakking van Ann. Er zitten ook zoveel knopjes op de Beau en die trappetjes en stoepranden waar ze over struikelt! Misschien een nieuw brilletje? Of is ze teveel in de weer met die fotocamera?

DSC_1116.jpgDSC_1125.jpgDSC_1138.jpgDSC_1148.jpgDSC_1184.jpgDSC_1211.jpg

Reacties

 1. Niels schreef:

  Vette graffiti!

 2. Anneloes schreef:

  haha, gelukkig is alles weer goed en kunnen jullie er weer van genieten 😀
  ik kijk nu al uit naar 28 juni

  • Anneke schreef:

   Wij ook.
   Maar eerst nog even een paar weekjes naar Nederland.

   • sim van Swam schreef:

    Hoi Anneke en Cees,
    Mooie foto’s ! Wanneer komen jullie precies naar Nederland.Dat is toch al weerr binnenkort? Blijft het zeilen bevallen? Zal vast wel nu ook het weer weer meewerkt. Hier is het weer steeds goed. Ongelooflijk. Ben naar Roland Garos geweest. Leuk hoor. Morgen weer gewoon naar school. Ook leuk ! Groetjes Sim

    • Anneke schreef:

     Ha Sim,

     Leuk zeg dat je naar Roland Garos bent geweest.Hopelijk geen regen als spelbreker dit keer.
     We vliegen negen juni vanuit Valencia naar Nederland.Samen met Niels en Eline.

     groetjes van Ann

 3. Rutger schreef:

  De verhalen zijn nog altijd van dezelfde kwaliteit. Knap dat jullie dat kunnen handhaven! En niet te vergeten de prachtplaatjes.. Vervelend van de stuurinrichting, maar gelukkig is het opgelost. Geniet er van!

  • Anneke schreef:

   Ha Rutger,

   Het is altijd wel even wat werk die website maar wel erg leuk om te doen.En je hebt gelijk een soort reisverslag.

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin