Weer online

We zijn weer online. Wat later dan jullie van ons gewend zijn want we hebben zondag 23 april 2023 nog een huwelijksfeest, van nichtje Laura en Sander te Amsterdam. Twee dagen ervoor is de trouwceremonie in het oude gemeentehuis dus uiteraard ook daar even ons gezicht laten zien. Ik had iets ’s zomers in gedachten om me aan te jurken voor deze feestelijke gelegenheid maar het weer bepaalde anders, brrr zo koud en regenachtig.

Ook maken we koningsdag weer eens mee in Nederland. ‘s Morgens verorberen we zo’n overheerlijke oranje tompouce en nog één die dag. ’s Middags rijden we naar onze oudste zoon Leon, Nicolette en baby Evelien van 2 maanden. Yeh, onze familie is uitgebreid met weer zo’n klein ieniemienie mensje, zo leuk. Dit keer een kleindochter, geweldig hè. En heel regelmatig passen we met veel plezier op onze kleinzonen Frenkie en Mees.

Even wat highlights van afgelopen maanden. We mogen getuigen zijn bij het geregistreerd partnerschap van zoon Niels met zijn Doortje. Het liefdesfeestje volgt een paar maanden later en valt bijna in duigen door brokkenpiloot Niels (scooter ongeluk in Jakarta). Samen met Guido en Hanny hebben we een chocoladeworkshop. We maken overheerlijke bonbons maar het is nog een hele kunst om ze er een beetje fatsoenlijk uit te laten zien. Er volgen de nodige reünie-en. Ozo leuk om iedereen te zien en bij te klessebessen.

Vlak voor kerst zingen we met koor Let it Go vol enthousiasme kerstliederen en ander repertoire in een zogenaamde ’schuilkerk’ van vroegah. We vieren kerst met ons gezin. Een dag ervoor met  broer en zussies. En oud- en nieuwjaar bij ons met een heuse sjoelbak battle met vrienden.

Cees heeft een passie voor Bach dus vereren we in januari het voormalige Oost-Duitsland met een bezoek o.a. aan de stad Weimar. Ik ben niet echt Bach(er) fan maar het was niet alleen Bach wat de klok sloeg. Verder de nodige feestjes van o.a. zeilvriend Remco, tennisvriendinnen Jolanda en Titia en de verjaardag van kleinzoon Frenkie. Heerlijke etentjes o.a. met tweeling zus Marieke en Dick in een restaurant op hoogte. Nog de laatste voorbereidingen en dan vliegen we dinsdag 2 mei 2023, in alle vroegte, samen met Rob en Brigitte naar Preveza.