Zaterdagmarkt, forel en wandelingen

En dan is het alweer zaterdag, marktdag in Finike. Zowel Turken maar ook heel veel bootjesmensen zie je hier gezellig rondstruinen. Aan het einde van de markt is er iemand die forel verkoopt. In een soort van watertank zwemmen ze rond. Eh, doet u mij er maar twee. Terplekke worden ze een kopje kleiner- en schoongemaakt. Verser kan niet. En wat betalen we: 5 tl. Omgerekend nog geen 2 euro, niet te geloven. ’s Avonds horen we een hoop herrie. We gaan toch maar eens polshoogte nemen. Er zijn heel wat mensen op de been. We denken dat er een nieuwe burgemeester gekozen is, maar komen er niet echt achter. Want ja, wij hebben nog steeds dat Turks niet onder de knie en zij het Engels niet. Op aanplakbiljetten bedankt (= tesekkürler) een zekere meneer Kaan Osman Sarioglu de bevolking van Finike en er zijn optredens van artiesten. Het zijn bekende popsongs want aardig wat jonge Finikers zingen mee, gevolgd door spectaculair vuurwerk.

100_1959.jpg100_1966.jpgDSC_0421.jpgDSC_0434.jpgDSC_1148.JPGDSC_1161.JPG

Zondag hebben we met anderen een gezellige bbq en smikkelen we van de heerlijke forel. Samen met Willem en Ingeborg maakt Ann leuke ochtend wandelingen, nog even genieten van de Turkse omgeving hier. De Beau ziet er weer toppie uit dankzij Cees. We zijn er helemaal klaar voor om vrijdag 11 april weer te water te gaan. Maar als Cees gaat vragen hoe laat dat morgen gaat gebeuren zeggen ze dat ze geen tijd hebben maar ….. nu wel. Dus zo gezegd zo gedaan. Snel alles inorde gemaakt en nu liggen we ineens weer zachtjes heen en weer te wiegen in het water.

DSC_1155.JPGDSC_1158.JPG100_2046.jpgDSC_1171.JPGDSC_1180.JPGDSC_0489.jpg

 

Reacties

 1. Leon schreef:

  Mooie foto’s, wanneer kan ik weer langskomen? Beetje flexwerken vanaf de boot.

  • anneke schreef:

   Ha Leon,

   Leuke plek hoor op de boot om te flexwerken. En met flexibele werktijden heb je ook nog de tijd om lekker te bronzen in het zonnetje. Alleen niet altijd internet dat is dan weer jammer.

 2. Guido en Hanny schreef:

  En niet meer klimmen en klauteren.
  Wat zullen jullie lekker slapen vannacht !
  Slaap lekker
  Hanny

  • anneke schreef:

   Heerlijk niet meer klimmen en klauteren laddertje op en laddertje af. Het camping regime is weer voorbij. Geen gesjouw meer met de afwas naar de afwasruimte. Was nog even een eindje weg van de boot.

   Ann

 3. Marga schreef:

  Lieve Cees en Anneke,

  alsof jullie niet in Nederland zijn geweest……! Het vervolgverhaal met reisverslagen gaat gewoon door.
  Geniet er weer van.

  Liefs van Peter en Marga

  • anneke schreef:

   Lieve Marga en Peter,

   Ja toch weer leuk hè. Blijven jullie tenminste een beetje op de hoogte van ons doen en laten.

   Cees en Ann

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin