Vertrek uit Marmaris Yacht Marina

We genieten van het mooie weer en de bloeiende mimosa bomen hier op de haven.  Cees boort met pijn in zijn buik een gat van 50mm in het teakdek voor de afvoer van de vuilwatertank. Goed gelukt trouwens dankzij de professionele boor van Willem. Als Cees bij het havenkantoor nog wat elektra en water regelt wordt hij als het ware gedwongen om een datum te noemen voor ons vertrek. Maandag 15 april 2013 wordt als optie gegeven maar nee dan toch liever vrijdag 19 april 2013. Er wordt wel wat regen voorspeld maar toch zeker niet de hele dag. Titia is deze dag jarig en Leon gaat die dag (weer) verhuizen. We  borrelen en drinken koffie bij deze en gene en hebben donderdagavond 18 april een gezellig etentje met de Wing IV, New Breeze en Le Clapotis.

DSC_0179.JPGDSC_0187.JPGDSC_0188.JPGDSC_0191.JPGDSC_0216.JPG100_6260.jpg

We doen de laatste klusjes en gaan ons landrotten bestaan verwisselen voor die van waterrat. Altijd weer spannend. Doet alles het nog naar behoren, zal toch wel. Maar……… als we vrijdag 19 april opstaan zien we donkere luchten samentrekken boven Marmaris en even later regent het. Niet een uurtje maar de hele dag. Dus blijven we nog maar een dagje, op de boot en in de bieb. Want daar heb je goede internet.

DSC_0218.JPGDSC_0223.JPGDSC_0225.JPG

Gelukkig is het de volgende dag goed weer dus roept Willem om kwart voor tien het havenkantoor op dat we klaar zijn om te vertrekken, de WingIV en de Beau. We willen ook nog even onze vuilwatertank legen. Ja rond 13.00 uur hebben ze tijd voor ons. Dus om half elf zitten we weer met z’n allen op de Beau aan de koffie. Het wordt één uur, twee uur, drie uur en dan na een marifoon op roep van zowel Willem als Cees komen ze in actie. Eerst de Beau en daarna wordt de WingIV leeggezogen. Op je Bluecard wordt genoteerd hoeveel. Omdat het inmiddels half zes is geworden laten we nog geen 2 mijl verder vlak voor de stad Marmaris ons anker vallen. Een nieuw zeilseizoen kan beginnen. De dag daarna verkassen we 12 mijl verder naar de Ciftlikbaai.

100_6293.jpg100_6296.jpgDSC_0238.JPG

Reacties

 1. Dennis & Anneloes schreef:

  Hooooi Cees en Ann,

  Ziet er weer mooi uit. Het verhuizen is helemaal goed gegaan. duurde soms een beetje lang, maar uiteindelijk was alles in Loen zijn nieuwe stekkie.

  Vandaag lekker met Dennie in het zonnetje gezeten.

  Liefs,
  Dennis en Anneloes

  • Cees en Anneke schreef:

   Lieve Loes en Dennis.

   Leon mag blij zijn met zo’n broer en zus.Fijn dat alles over is. Hopelijk nog veel meer zonnige dagen in Nederland.

 2. Pa & Ma schreef:

  Hallo Cees en Anneke,

  We hebben vanavond lekker bij Peter en Marga gegeten.
  Mooie foto’s op jullie site.
  Hier gaat alles goed en we hebben het heerlijk naar ons zin in onze nieuwe woning.

  Liefs van Pa en Ma

  • Cees en Anneke schreef:

   Lieve Pa en Ma,

   Jullie boffen maar. Elke week staat er weer iets heerlijks op het menu bij Marga en Peter.
   liefs van Cees en Anneke

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin