De Ҫiftlik, Serҫe Limani en Sögüt Limani baai

Vorig jaar lag er midden in de baai van Ҫiftlik nog een half gezonken schip maar die is nu weg. Er staat aardig wat wind in de baai waardoor we voor anker heerlijk heen en weer schommelen. Cees installeert de boordcomputer opnieuw omdat de plotter kuren vertoont. Toch wel zo handig als je onderweg bent. Maandag 22 april 2013 zeilen we weer verder naar de Serҫe Limani baai. Het wordt een dagje met bakstagwind, dobberen en aan de wind zeilen, genoeg variatie dus.

100_6336.jpg100_6342.jpg100_6347.jpg

 In de middle of nowhere laten we  ons anker vallen. Dan het bijbootje laten zakken om  een lijn naar de kant te brengen en deze te bevestigen om een rots. Vervolgens inspectie van het anker door zowel Cees als Willem. Hi hi het is wat om de heren met duikbril in het water te zien hangen vanuit het bijbootje. En dan liggen we, gebroederlijk naast elkaar. Geen winkels en vertier alleen bergen om ons heen met wat geiten en koeien, het geklots van water en verder alleen maar stilte om ons heen. Wat een rust.

100_6362.jpg DSC_0255.JPG DSC_0263.JPG

 De volgende dag met het bijbootje naar de kant om samen met Willem en Ingeborg een wandeling te maken. Cees  mikt als een volleerd discus werper het paraplu anker zo achter een rots waardoor het Beautje niet wegdrijft. Er is niet echt een pad maar we klimmen wat omhoog en hebben zo een aardig uitzicht over de baai. Woensdag 24 april 2013 is Willem jarig en worden we uitgenodigd voor een super diner in de Sögüt Limani baai in het Octopus restaurant. Een toplocatie. We liggen aan een steiger afgemeerd.

DSC_0275.JPG 100_6398.jpg DSC_0289.JPG 100_6415.jpg DSC_0311.JPG DSC_0347.JPG

Reacties

 1. Niels schreef:

  Mooie foto’s van de Beau en een mooie baai!

 2. Marianne vd Lugt schreef:

  Nou, wat ziet dat er weer heerlijk uit. Ik ben wel een beetje jaloers, hor, op dat lekkere zonnetje.
  Geniet ervan.

  • Cees en Anneke schreef:

   Ha Marianne,

   Sinds we vertrokken zijn uit Marmaris hebben we lekker weer.We sturen wel wat jullie kant op.

 3. Hanny en Guido schreef:

  Waanzinnig mooi. En wat doen ze weer……jawel, lekker eten.

  • Anneloes schreef:

   Inderdaad weer eten!!
   Dat jullie niet moddervet thuis komen:O

   Gisteren was het bij ons heel lekker weer. Ik ben nu elke keer aan het skiekeleren en gister heb ik met Wendy geskielerd. Wen heeft gister ook mijn nagels gedaan met Gelpolish. Dat is gewoon nagellak voor op je nagels, maar dan moet je het uitharden onder zo’n uv-licht en dan blijft het 2 weken zitten. Dus dat is leuk:)

  • Cees en Anneke schreef:

   Maar eten moet je toch elke dag!!!!!

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin