Gezamenlijke zang en Pasen

Pippy, onze Nieuw-Zeelandse buurvrouw organiseert een muziekavond. Of wij en andere Nederlanders ook willen komen en iets ten gehore willen brengen, eh ja, willen we dat? Ingeborg neemt het initiatief en regelt zangteksten. Wel zo handig want “Tulpen uit Amsterdam”, je kent de titel, maar hoe gaat het liedje verder. Het wordt een gezellige avond met veel Ierse liederen, begeleid met gitaar. Richard, de partner van Pippy, speelt op de ukelele.

DSC_0782.jpgDSC_0804.jpgDSC_0809.jpg

Anneke heeft Pasen in haar “takenpakket” zitten, ha, ha. Dus ze heeft een bijeenkomst belegt. Op zondag 8 april 2012 eerste paasdag nuttigen tien Nederlanders een heerlijke Paasbrunch op de Lowlander. Een paar dagen later hebben we bij Marijke de evaluatie van deze brunch onder het genot van thee, zelf gebakken appeltaart, een lekker zonnetje en een glaasje wijn. Zo’n “vergadering” wens je iedereen toe.

DSC_0832.jpgDSC_0851.jpgDSC_0859.jpg
Cees houdt niet van apparatuur die niet werkt, of ze gaan van boord of hij klust net zo lang tot het weer werkt. Deze week is zelfs het plafond in het badkamertje en onze hut eruit gehaald om bij niet werkende schakelaars op het achterdek te kunnen. Ook bij andere boten helpt Cees af en toe een handje. De Middellandse Zee is op dit moment erg onstuimig, we maken harde tot zeer harde wind mee. Boten liggen te dansen in de haven. Liever in een haven dan voor anker met deze wind, we hebben nog even de tijd, want het havencontract loopt 30 april 2012 af.

P1020427.JPGDSC_0892.jpgDSC_0907.jpgDSC_0921.jpgDSC_0949.jpgDSC_0966.jpg

Reacties

 1. Truus schreef:

  Jullie zijn lief bezig hoor! Die mevrouw met dat witgrijze haar en zonnebril komt me bekend voor!
  Het gaat hier ook een beetje stormen. En het is koud!
  Nou jullie hebben het ook niet makkelijk, dat zie ik wel!

 2. Piet en Babs schreef:

  Dat ziet er weer heel gezellig uit.
  Dat is weer eens een andere manier van Pasen vieren. Andere mensen, andere locatie,ja heel bijzonder.

  Het weet is hier op dit moment ook niet alles. Grijs, vrij veel wind en koud. Maar..de voorspellingen gaan naar hogere temperaturen met daarbij toch regen. Dat krijg je meestal met een zuiden wind. Nu is een buitje hier niet weg. Wij wensen jullie goede vaart. Vertrekken jullie na 30 april of zoveel eerder als het weer het toe laat?
  Groeten Piet en Babs

  • Anneke schreef:

   Ha Piet en Babs,

   Was het een gezellige Koninginnedag?
   We sturen wat van het mooie weer jullie kant uit.Het plan is om woensdag 2 mei te vertrekken.

   gr.van Anneke

 3. Lydia & Martien schreef:

  Ha Anneke en Cees,

  Jullie genieten er weer goed van, want het ziet er gezellig uit. Het valt me wel op dat Cees veel aan het werk is, of heb ik dat mis? Het weer is hier nog niet echt geweldig, in het oosten zelfs tot -8 geweest. Eind volgende week misschien verbetering. Vanavond geen badminton want 3 van de 5 konden niet, dan houdt het snel op met de shuttle. We blijven jullie volgen… en tot skypes weer eens.

  Groetjes, Lydia & Martien

  • Anneke schreef:

   Ha Lydia en Martien,

   Fijn om via de email uitgebreid alles te horen over het reilen en zeilen bij jullie.
   Felicitaties voor Didi morgen.
   Sterkte met je moeder.

   Ann

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin