Gezamenlijke zang en Pasen

Pippy, onze Nieuw-Zeelandse buurvrouw organiseert een muziekavond. Of wij en andere Nederlanders ook willen komen en iets ten gehore willen brengen, eh ja, willen we dat? Ingeborg neemt het initiatief en regelt zangteksten. Wel zo handig want “Tulpen uit Amsterdam”, je kent de titel, maar hoe gaat het liedje verder. Het wordt een gezellige avond met veel Ierse liederen, begeleid met gitaar. Richard, de partner van Pippy, speelt op de ukelele.

DSC_0782.jpgDSC_0804.jpgDSC_0809.jpg

Anneke heeft Pasen in haar “takenpakket” zitten, ha, ha. Dus ze heeft een bijeenkomst belegt. Op zondag 8 april 2012 eerste paasdag nuttigen tien Nederlanders een heerlijke Paasbrunch op de Lowlander. Een paar dagen later hebben we bij Marijke de evaluatie van deze brunch onder het genot van thee, zelf gebakken appeltaart, een lekker zonnetje en een glaasje wijn. Zo’n “vergadering” wens je iedereen toe.

DSC_0832.jpgDSC_0851.jpgDSC_0859.jpg
Cees houdt niet van apparatuur die niet werkt, of ze gaan van boord of hij klust net zo lang tot het weer werkt. Deze week is zelfs het plafond in het badkamertje en onze hut eruit gehaald om bij niet werkende schakelaars op het achterdek te kunnen. Ook bij andere boten helpt Cees af en toe een handje. De Middellandse Zee is op dit moment erg onstuimig, we maken harde tot zeer harde wind mee. Boten liggen te dansen in de haven. Liever in een haven dan voor anker met deze wind, we hebben nog even de tijd, want het havencontract loopt 30 april 2012 af.

P1020427.JPGDSC_0892.jpgDSC_0907.jpgDSC_0921.jpgDSC_0949.jpgDSC_0966.jpg