Verwaaien bij Ilha da Culatra

We blijven één dagje liggen bij het eiland en natuurreservaat ILha da Culatra en dan gaan we verder. Ja dat was het plan. Maar de wind denkt daar anders over. Dus liggen we hier nu alweer bijna twee weken voor anker en de regen tikt tegen de boot. Dat heet dus verwaaid liggen. We hadden er iets anders van voorgesteld maar het is niet anders. De E-reader komt goed van pas. En ook het bijbootje is door ons goed bevonden. We maken kennis met de bemanning van de Lowlander Hans en Ina en van de Zeezwaluw Riens en Ineke.
We kopen verse etenswaren in het plaatsje Olhão, tegenover het eiland Culatra. Hier kun je alleen met hoog water naar toe varen met je bijbootje. Toch nog zo’n 30 minuten varen er naar toe. In de haven van Culatra zijn altijd wel vissers bezig met het boeten van hun visnetten. Jammer alleen dat we bijna geen internet verbinding hebben dus onze mail en skype staan even op een laag pitje. Ja Anneke dat is even pech hebben. Omdat Antje niet zonder internet kan leven, hebben we nu maar een dongel van Vodafone gekocht, kijken of we hier een betere internet verbinding mee kunnen krijgen.


IMG_0027.jpgIMG_0028.jpgDSC_0308.jpgDSC_0309.jpgDSC_0328.jpgDSC_0338.jpgDSC_0358.jpgDSC_0359.jpgDSC_0379.jpg

Reacties

 1. Ron en Els schreef:

  Cees, anneke

  Dat ziet er toch allemaal wel weer top uit hoor!
  Geniet ervan

  Groetjes

  Ron en Els

 2. Lydia en Martien schreef:

  ‘t ziet er allemaal weer strak blauw uit. ‘t is hier nu stralend weer en dat blijft voorlopig zo. Meestal is het in het zuiden dan juist minder.
  Jullie genieten trouwens al weer aardig ondanks ‘t weer.

  Lydia & Martien

  • Anneke schreef:

   Ha Lydia en Martien,

   We hebben eigenlijk nog geen foto’s gemaakt van de regen. Moeten we ook maar eens gaan doen. Want het is hier nu koud en lange broeken weer.

 3. Niels schreef:

  Leuk!
  Maak eens een filmpje van het beautje!

 4. Truus schreef:

  Het kan verkeren, zei Brederode al!
  Groetjes Truus en Henk

 5. Anneke schreef:

  Ha Truus en Henk,

  Ja Dat is zo. Maar na regen komt weer zonneschijn.

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin