Terugkeer in Portugal

Zondag 3 april 2011 zijn we door het thuisfront weggebracht naar Airport Rotterdam. Er is een uur tijdsverschil met Nederland zodat we ’s avonds bij daglicht op de boot aankwamen. Wel zo handig omdat Cees alle accu’s weer moest aansluiten.
Cees had thuis een nieuwe bijboot besteld en laten versturen naar Portugal. Deze lag op maandag 4 april 2011 klaar bij het havenkantoor. Wat een groot pakket en wat een gewicht zo’n 65 kilo. Maar de dinghy mag er wezen. Hopelijk geen natte billen meer. En geen kleding die van kleur verandert als je op de boot gaat zitten. Het bootje is gemaakt van Hypalon waardoor ze UV bestendig is en van het merk Caribe C10X. Bij wat meer wind durven we nu ook sneller het bijbootje te gebruiken.
‘s Middags werden de zeilen terug gebracht. Deze waren voor inspectie en cleaning opgehaald en waar nodig gerepareerd. ’s Avonds al weer buiten in de kajuit gegeten bij een heerlijk temperatuurtje.


DSC_0221.jpgDSC_0222.jpgDSC_0224.jpgDSC_0228.jpgDSC_0233.jpgDSC_0236.jpgDSC_0240.jpgDSC_0250.jpgDSC_0254.jpg

Reacties

 1. Marjan schreef:

  Hoi Ann,

  Als we de volgende keer skypen, doe ik mijn oortjes in. Want Rick hoorde ons boven praten…. ha,ha!

  Mocht je morgen gaan varen: veel plezier en een behouden vaart!

 2. Astrid Peze schreef:

  Ha Ann en Cees,

  Ik heb de eerst serie mooie foto’s alweer bekeken. Wat heerlijk om jullie zo in het zonnetje bezig te zien. Geniet van al het moois en fijn dat wij ervan mee mogen genieten…..
  Liefs,
  Astrid.

  • Anneke schreef:

   Ha Astrid,

   Het zonnetje schijnt heerlijk. Er staat hier een zeer harde wind waardoor we de zeilen nog niet kunnen aanslaan. Daardoor kunnen we nog niet weg uit Albufeira.

 3. Leon schreef:

  Ziet er goed uit het nieuwe beau’tje. Kan je planeren Pa?

 4. Anneloes schreef:

  Heel mooi het nieuwe bootje.

  In ons dorp was het gister crisis op de Westlander. er schijnt dat iemand zichzelf neergeschoten had. gebeurt er ook nog is wat hier!

 5. Truus schreef:

  Ziet er weer mooi uit allemaal. Lag het schip al weer in het water toen jullie daar aankwamen? Anneloes zou toch ook met jullie meegaan voor een poosje?
  Cees heeft lekker kort zomerkapsel!
  Nou weer veel plezier en goede vaart.
  Truus en Henk

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin