Afscheid Juf Anneke

Het is bijna zover morgen, zondag 3 april 2011, vertrekken Cees en Anneke weer naar de boot. Vanaf november 2010 zijn we voor een aantal maanden in Nederland geweest en afgelopen week hebben zowel Cees als Anneke afscheid genomen van hun werk. Anneke heeft meer dan 30 jaar als kleuterjuf gewerkt en er is geen dag geweest dat ik niet met plezier voor de klas stond. Maaaar op vrijdag 25 maart 2011 heb ik afscheid genomen van alle kinderen van de school. Elke groep had een spetterend optreden voorbereid en als afsluiting heb ik een E-reader gekregen. Super handig voor op de boot. Dat voorkomt allerlei rug blessures want er is geen gesjouw meer met boeken. De kinderen van groep 1/2 b hebben ook nog een eigen boek overhandigd met in gescande kunstwerken gemaakt door henzelf. Wat heeft iedereen zijn best gedaan. Woensdag 30 maart 2011 zijn we met bijna het voltallige team uit eten geweest. Heel gezellig. Met een lach en een traan kijk ik terug op een fantastische periode.


DSC_0099.jpgDSC_0122.jpgDSC_0131.jpgDSC_0166.jpgDSC_0198.jpgDSC_0201.jpg

Reacties

 1. hanny en Guido schreef:

  de eerste post alweer gelezen. Verheug me op de rest.
  goede reis. Hanny

 2. Sophie schreef:

  Lieve juf Anneke,

  Ik vind het jammer dat je weg bent. Ik hoop dat je weer een mooie reis maakt met je man Cees.
  Ik kom hier weer regelmatig kijken hoe het met jullie gaat.
  Veel plezier!!

  groetjes van Sophie

  • Anneke schreef:

   Ha Sophie,

   Het is vast ook gezellig bij juf Ellen. En in juni kom ik weer even naar Nederland. Dan kom ik zeker even langs school.Ik heb al heel vaak in jullie mooie boek gekeken. Wil je mama nog eens extra bedanken voor het verzamelen en maken van het afscheids boek.’

   juf Anneke

 3. Ellen schreef:

  Hoi An (en natuurlijk Cees),
  Hoorde net dat je donderdag gebeld had, dan ben ik nu te laat om te bellen dus maar zo. Ook mijn afscheid was erg leuk, Peet Vermeulen is bij mij in de klas geweest en heeft me rondgereden. Inmiddels heb ik al gekletst met Marjo en dat gaat helemaal goed komen. Ook zit de eerste dag erop, sommige dingetjes nog wat onwennig maar toch ook al weer veel dingen gewoon. Ik houd je op de hoogte van het het wel en wee in 1/2 B!Goede reis!! Ellen

  • Anneke schreef:

   Ha Ellen,

   Leuk dat je ons gevonden hebt. Ik was inderdaad benieuwd hoe je afscheid was.Ik zag je nog lopen woensdag ochtend langs ons huis met alle kinderen van de school.Marjo belde me zondag nog toen we al bij vliegveld Zestienhoven waren. Succes op school.

   Ann

 4. Rosalie schreef:

  Hi Cees en Anneke,

  Goede reis en we wensen jullie weer een geweldige tijd toe. Inderdaad, ik kan me zo voorstellen, je afscheid met een lach en een traan. moeilijk en moedig hoor. Maar als je beautje weer ziet, met Cees aan het roer, komt alles weer goed!
  lieve groetjes, Jaap en Rosalie

  • Anneke en Cees schreef:

   Ha Rosalie en Jaap,

   We zijn ons weer aan het installeren op de boot. Wat schoonmaak werkzaamheden en vanmiddag of morgen ga ik weer groot inslaan wat boodschappen betreft. Irina van Russische afkomst komt me dan ophalen met haar auto want met het fietsje is het te ver en met het openbaar vervoer is het niet handig om al die boodschappen te sjouwen.

   Ann

 5. Ada schreef:

  Lieve An,
  Ik las en hoorde pas laatst dat je echt weg bent op school. Wat goed van jou en van Cees dat jullie die stap hebben gezet!! Echt fantastisch dat jullie verder gaan genieten van de boot en het leven. En als jullie nog eens deze kant op komen, jullie zijn hier van harte welkom. Ik zal jullie weer gaan volgen met jullie reis.
  Liefs vanuit een zonnig Aruba, Ada.

  • Anneke schreef:

   Lieve Ada,

   Wat leuk om een reactie uit het verre Aruba te krijgen.Zoals de plannen er nu uit zien gaan we eerst de Middellandse zee verkennen. Maar als we richting Caribisch gebied gaan hopen we zeker van het aanbod gebruik te maken en komen we langs.

   Ann

 6. Josee en Chris schreef:

  Hoi lieverds,
  Jullie zijn weer ‘en route’. Heel bijzonder en dat jullie afscheid van werk hebben genomen. Mijlpaal!
  Wij wensen jullie behouden vaart en zullen vaak aan jullie denken.
  Half mei zijn wij met alle kinders en kleinkinders in Zuid Spanje. Ook heel bijzonder en dierbaar.
  Liefs, Chris en Josee

 7. Aruba schreef:

  Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon every
  day. It will always be interesting to read articles from other
  authors and practice something from other web sites.

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin