Afscheid Cees

Ook Cees heeft afscheid genomen van zijn werkomgeving. Vorig jaar is er ook al een afscheid geweest, maar een tweede afscheid is nooit weg. Met collega’s zijn we een dagje naar Artis geweest, met als afsluiting een goed diner in het Lloyd Hotel Amsterdam. Bedankt voor alle mooie reisgidsen, deze zullen zeker van pas komen.
Omdat dit weer een speciale gelegenheid was, zijn we met de oprichters van ons bedrijf: Bert en Bart, weer een keer goed uit eten geweest bij het Okura Teppanyaki restaurant. Samen met de dames: Mieke en Anneke, was het weer goed vertoeven.
Verder mag opgevallen zijn dat onze site door Niels een refit is ondergaan, gewijzigd zijn: Header foto, Blog stijl gewijzigd, “Vind ik leuk” knop toegevoegd, Skype online signalering en gebruiks informatie.


2011-03(March)-31 - Met BO naar Artis en Hotel Loyd 007.JPG2011-03(March)-31 - Met BO naar Artis en Hotel Loyd 006.JPG2011-03(March)-31 - Met BO naar Artis en Hotel Loyd 172.JPG2011-03(March)-31 - Met BO naar Artis en Hotel Loyd 254.JPGDSC_0059.jpgDSC_0058.jpg

Reacties

 1. frank schreef:

  Halle Beau’tjes,
  leuk dat jullie weer in de lucht zijn en aan de dikke jassen te zien en de grijze achtergronden wordt het zeker weer tijd om op te stappen; varen jullie nog enige tijd in nederland kom ik als opstapper graag eens kennismaken,
  overigens bedankt voor alle verhalen en beelden die bewaar ik voor de toekomst als ik eens 65 wordt; tot horens en veel plezier in Amsterdam

 2. Bart schreef:

  Cees, Ann,
  Wederom veel succes en plezier op jullie tocht. Wij blijven gewoon in Nederland doorwerken en genieten ondertussen van jullie verhalen en avonturen!

  Veel plezier

  Bart

 3. Wijnand & Janne schreef:

  Hallo oom Cees en tante Anneke,
  De nieuwe verhalen van jullie tweede reeks zijn inmiddels gepost.
  Onlangs dachten wij nog terug aan die mooie tijd in Albufeira. Is het nog steeds zo mooi daar?
  Jammer dat we geen afscheid hebben kunnen nemen, maar via de sites houden we elkaar wel goed op de hoogte.

  Bij ons is inmiddels de zon gaan schijnen. Vandaag hebben we even op een olifant gezeten en Janne heeft struisvogel gereden. (ik was net te zwaar voor de struisvogel….) Geweldige ervaring was het.

  Wij wensen jullie een geweldige reis toe.

  Groetjes van Janne en Wijnand

  • Anneke en Cees schreef:

   Hallo,
   Is it still “Raining cats and dogs” there? Hier is het best lekker en nog steeds veel toeristen in Albufeira, die trouwens nog steeds vragen of we hier helemaal met de boot heen zijn gekomen. (Nee, we hadden hem in onze koffer, duhhh)
   Groetjes,
   Cees en Ann

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin