Een winter met uitschieters in Nederland

Sjonge wat vliegt de tijd. Morgen vliegen we alweer naar Fineke. Bij thuiskomst eind november 2013 staat op Cees zijn verlanglijstje de koop van een draaibank. Op de boot heeft hij al grondig vooronderzoek gedaan. Wordt het een SouthBend van Amerikaanse makelij met inches of toch een Hembrug, een Nederlands produkt. In december is het dan zover. Een 18 meter lange vrachtwagen komt hem brengen. Niet omdat de Hembrug zo groot is maar wel 1000 kilo weegt. Gelukkig staan Lourens en Rutger Cees bij om hem met vereende krachten in het schuurtje naast de garage te krijgen. Eline studeert af, we vieren de 50ste verjaardag van Edwin en gaan naar de Midwinterparty van de neven. Erg geslaagd.

DSC_0382.JPGDSC_0756.JPGDSC_0823.JPG

Sinterklaas, kerst en oud en nieuw worden uitgebreid gevierd en we zien weer veel vrienden en familie. Vanaf januari is er weer werk aan de winkel en valt Ann met veel plezier in op een school in de buurt. Onze 90 jarige “buuv” die 21 jaar naast ons woont gaat “hemelen”. En zowel (schoon)zus Marga en Cees zorgen voor een onaangename verrassing en belanden in het ziekenhuis. De één veel langer dan gepland en de ander met zeer hoge koorts. Gelukkig voelt Cees zich nu weer kip lekker en met Marga gaat het ook weer beter. We gaan met Cees zijn ouders een weekend naar Groningen en bezoeken verschillende zeilvrienden. De Clooney en fietsband kettingen gemaakt door Ann vallen zo in de smaak dat Titia wordt aangesteld als Local Sales Representative.

DSC_0590.JPGDSC_0904.JPGDSC_0215.JPG

Als hoogte punt van deze periode brengen we begin maart met z’n achten een vijfdaags bezoek aan Istanbul. Een mooie stad en super gezellig zo met elkaar. Genieten dus. We vieren 2 jubileums. In januari van het kookgenootschap en vorige week het 15 jarig bestaan van onze woensdagochtend meiden tennisclub. Wat een weertje hebben we, zo’n 18 graden en dat in maart. En dan nu de uitdaging om dinsdag op tijd op Schiphol te belanden want door de nucleaire top in Den Haag zijn er veel wegen voor een aantal dagen afgesloten. Anneloes is al weer druk bezig met de herinrichting van ons huis, want zij blijft hier wonen.

DSC_0005.JPGDSC_0527.JPGDSC_1012.JPG