Wandeling op Hemels/Paradijs eiland (Cannet Adasi)

Een wandeling naar de Nimara cave staat al een tijdje op het verlanglijstje van Anneke. Vorig jaar, in oktober, zouden we er al heen wandelen met Dennis en Anneloes maar toen belandden we spontaan in een resort. Zondag 10 maart 2013 besluiten Ingeborg en Anneke er naar toe te wandelen. De mannen hebben ineens van alles te doen. Ja ja smoesjes, ook goed, gaan we gezellig met z’n tweeën. Onderweg zien we ineens een schildpad langs de weg schuifelen. Het is best nog een klim naar de grot die op 350 meter hoogte ligt. Een smalle trap leidt ons ernaar toe. Wat een grote ruimte. Volgens een informatiebord dateert de grot uit een periode van  3.000 jaar voor Chr. Een archeologisch team heeft hier opgravingen gedaan.

DSC_4389.JPGDSC_4398.JPGDSC_4452.JPGDSC_4455.JPG100_5554.jpgDSC_4532.JPG

We genieten van de natuur. Overal zie je planten en bomen die uitkomen. Ja het voorjaar zit in de lucht. Vooral Ingeborg heeft oog voor de kleinste bloemen en diertjes. Op de terug weg maken we close-up foto’s van al wat groeit en bloeit.

DSC_4473.JPGDSC_4486.JPGDSC_4488.JPG

Cees is  intussen een professionele poetser geworden, ziet er mooi en glanzend uit de Beau. Cees en Marijke van le Clapotis zijn terug aan boord. Het canvas tentdoek van het doghouse wordt gerepareerd door Prima Sail. ’s Morgens gebracht,  ‘s middags klaar, dat is nog eens service.

DSC_4492.JPGDSC_4502.JPGDSC_4561.JPG

Reacties

 1. Niels schreef:

  Ziet er mooi uit!

 2. Truus schreef:

  Prachtig allemaal zeg. Het weer is daar ook al wat beter dan hier denk ik? Groetjes!

  • Cees en Anneke schreef:

   ha Truus,

   ja het gaat hier nog wel op en af wat het weer betreft maar het was 1 dag zo lekker dat je al in een kniebroek met t-shirt kon lopen.Heerlijk

 3. Hanny en Guido schreef:

  Wat zie je er fleurig uit ! Past helemaal bij het voorjaar.

  Embrass
  Hanny

  • Cees en Anneke schreef:

   Ja een beetje roze en rood en een bloemen sjaaltje(gekregen van zus Hetty)erbij,plus stevige wandel schoenen.Goed voor een lekkere wandeling

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin