Vier winter maanden in Nederland 2011/2012

Nog een paar dagen en dan is het zover. Maandag 12 maart 2012 vliegen we weer naar Marina di Ragusa op Sicilië. Cees en Anneke hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Cees heeft 4 dagen per week zijn oude baan opgepakt en Ann heeft veel inval werk gedaan op verschillende scholen. Om het “familievermogen”ha ha aan te vullen, zoals Cees kan zeggen. Fijn om thuis te zijn met het gezin, familie en vrienden.  

DSC_0522.jpgMarga 1.jpgDSC_0044.jpg

Feestjes van 50 jarigen mee te vieren, Sinterklaas, kerst, oud en nieuw, op woensdagochtend weer tennissen, de kookclub, met familie erop uit, zieken bezoeken, uit eten, de musical Wicked, en te genieten van mooi koud schaats weer. Eén van de toppers was wel het Wiener Ball in februari 2012 in Huis ter Duin te Noordwijk. Zeker 500 gasten. Heren in smoking en de dames in het lang. Erg gaaf om mee te maken. Een wens van de kinderen en Ann is een nieuwe wc beneden. O dat fiks ik wel, zegt Cees. Maar nieuwe tegels en een wc bestellen is al 7 weken levertijd. Ook nog een aannemer regelen en zelf wat klussen. Gelukkig hebben we net voor vertrek de wc in gebruik kunnen nemen, anders had Cees echt zijn vliegticket kunnen omboeken. En wat we allemaal weer meesjouwen naar ons Beautje is niet te geloven. Vijf Imray sailing boeken om goed voorbereidt onze reis te kunnen vervolgen. Allerlei klus artikelen voor Cees en Ann neemt ook nog het nodige mee o.a. een springvorm want de Nederlandse delegatie in Sicilië verwacht wel een stukje taart bij de koffie. Anneke heeft ook een duikbril op sterkte aangeschaft. Nu maar hopen dat ze iets ziet onderwater maar niet te veel. Want beestjes is niet echt haar ding. Ook geeft het een goed gevoel dat Leon sinds februari een baan heeft en als de woningbouwvereniging toestemming geeft Niels en Eline gaan samenwonen. Wat een veranderingen ook voor Anneloes.

DSC_0444.jpgDSC_0453.jpgDSC_0468.jpgDSC_0514.jpgDSC_0581.jpgDSC_0925.jpg

Reacties

 1. Astrid schreef:

  Wauw Ann, wat zijn die maanden toch snel om gegaan! Ik hoorde van Marjo al dat jullie morgen vertrekkken. Ik wens jullie een goede reis en laat ons hier maar allemaal mee genieten van jullie avonturen. Dikke knuffel, Astrid.

  • Anneke en Cees schreef:

   Ha Astrid,

   Ik hoop weer regelmatig wat op de website te zetten.

   Liefs van Ann

  • Ibjana schreef:

   Took my measurements. Not much dinerefft than after about 2 weeks in, but I’m still happy!Lost 1″ off my waist, and 1/2″ off my hips. Another 1.5″ off my butt/thigh area.Amy, thanks for doing this challenge! It gave me the push to get some more exercise in my routine! Now I’m trying to decide what to try next to keep me going!

 2. Ron en Els schreef:

  Anneke, Cees

  Het is alweer tijd om te vertrekken!
  Veel plezier en goede reis

  Ron en Els

 3. Marianne vd B schreef:

  Leuk om vast iets te horen,verheug me op jullie verslagen en zal ook wat berichten sturen hier uit de buurt.
  Misschien kunnen we elkaar nog ontmoeten bij de griekse eilanden.
  3e wk sept zijn we daar ,zal nog nader berichten .
  succes met de voorbereidingen.
  grtjs Marianne

  • Anneke en Cees schreef:

   Ha Marianne,

   We gaan het zien of we elkaar op de Griekse eilanden gaan ontmoeten. Dat zou wel erg leuk zijn.

   gr. Cees en Anneke

 4. Edwin, Viola schreef:

  Ha An en Cees,

  Heel veel plezier de volgende fase!
  Wie weet kunnen we ergens op een leuk grieks eilandje afspreken?
  Het lijkt ons erg leuk om elkaar daar te ontmoeten.
  Groetjes en tot ziens!!

  Edwin, Viola

  • Anneke schreef:

   Ha Edwin en Viola,

   Dat lijkt ons ook erg leuk maar we kunnen niet lange van te voren iets afspreken. We zijn immers geen veerdienst en afhankelijk van de wind.

   Gr.Anneke

 5. Marjan schreef:

  Goede vaart!

  • Anneke schreef:

   ha Marjan,

   Dank je wel. Dat varen duurt nog even. We liggen hier in deze haven waarschijnlijk tot eind april.

   Liefs van Ann

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin