Drie maanden in Nederland

Het is donderdag 7 februari 2013. Morgen vliegen we naar Marmaris. De winterperiode in Nederland stond in het teken van verhuizingen. Eerst hebben we Leon verhuisd naar een nieuw stek. Daarna is alles in het werk gesteld om Cees zijn ouders een goede plek te geven in de vorm van een aanleun woning. Cees en zijn zus Marga hebben onwijs veel werk verzet. Eerst het zoeken naar een geschikte woonruimte, daarna uitzoeken van spullen die in de loop van 60 jaar zijn verzameld. Verhuizer en makelaar regelen, dozen inpakken, nieuwe vloerbedekking uitzoeken, verhuiskaarten schrijven enz, ja er komt heel wat bij kijken. Afgelopen maandag heeft Cees de laatste spullen opgehangen.

DSC_3714.JPGDSC_3728.JPGDSC_3786.JPG

Heerlijk om Anneloes om je heen te hebben, langs te gaan bij Niels en Eline en bij Dennis in Amsterdam, Leon regelmatig thuis te zien en weer elke woensdag te tennissen. Twee keer te koken met het kookgenootschap en het was boffen dat Anneke  elke donderdag en vrijdag  in kon vallen op een basisschool in de buurt. En de wonderen zijn de wereld nog niet uit want Cees heeft altijd gezegd als jij werkt en ik niet, dan ga ik koken. Dat heeft hij nog nooit gedaan, maaaar nu wel. Mmm, originele recepten zonder poespas, super opgediend, echt  boffen.

DSC_3298.JPGDSC_3343.JPGDSC_3833.JPG

Gezellige maanden met familie, tweelingzus Marieke die regelmatig even aan komt wippen en zus Hetty, broer Jan die in december over kwam uit Amerika. Heerlijk koken met vrienden, klaverjassen om de dolfijntrofee, uit eten gaan, wandelingen maken, feestjes mee  vieren, bootvrienden zien  en naar de film. In januari is het extra genieten met al die sneeuw  en de ijsbaan zo vlak voor onze deur.

DSC_3306.JPGDSC_3836.JPGDSC_3462.JPG

Cees heeft naast de verhuizing van zijn ouders  heel wat uren doorgebracht bij zijn nieuwe vriend. Ja, de nieuwe freesbank is  het helemaal. Ook de draaibank doet het weer naar behoren en het schakelpaneel die eerst bij zij ouders in de garage hing heeft nu een nieuwe bestemming gevonden bij Cees in zijn schuurtje. Nu nog even de laatste zooi opruimen,  dan is Anneloes ook weer helemaal gelukkig. En Ann zal beter opletten en haar bril niet meer in de oven laten liggen want daar kan die echt niet tegen.

DSC_3618.JPGIMAG0046.jpgDSC_3865.JPG