Leon all inclusive op de Beau

En dan krijgen we om 2 uur ’s nachts een sms’je van Leon dat hij er is. De chauffeur van A2B heeft er geen beeld bij om op dit tijdstip iemand bij het standbeeld van Atatürk af te zetten. Moet het echt niet bij een hotel of bij één van de 2 havens van Marmaris zijn? Maar nee dit is prima want wij liggen vlak in de buurt voor anker. Volgens Leon is heel Tokkie NL meegevlogen naar Dalaman. Hij heeft zich aangepast en draagt een trainingsbroek bij aankomst ha ha. Het is trouwens 10 graden dus niet echt warm. Met z’n drieën lopen we de volgende dag gezellig door Marmaris. We bezoeken het gerestaureerde kasteel, slenteren langs de kade en zien heel veel gülets, lopen door leeg barstreet en belanden op de bazaar.

DSC_0204.JPGDSC_0207.JPGDSC_0214.JPGDSC_0218.JPGDSC_0238.JPGDSC_0251.JPG

Zondag 6 oktober 2013 gaan Leon en Ann mee met een tripperboot (200 personen) naar het toeristische Dalyan. Aan het begin van de dag is het nog best fris. Wij hebben ons warm aangekleed maar de meesten zitten aardig te bibberen. We varen langs Dolfin island en Turtle island waar we zowaar schildpadden zien. Massa toerisme ten top. Met 7 boten, op een kluitje, turen we met z’n allen naar  schildpadden die gelokt wordt met levende krabben. Op het langgerekte Istuzstrand hebben we een uur de tijd om rond te lopen en belanden we op een zeer gammele uitkijkpost. Via smalle riviertjes van de Dalyan-delta komen we langs de rotsgraven van Kounos. In de bergwanden zijn in de 4e eeuw voor Chr. rotsgraven uitgehouwen in de Lycische-tempelstijl met kolommen. Gaaf om te zien. En dan zitten we weer wat later in een modderbad en een warm openlucht bad. Oeps we zijn bijna te laat terug. Rond 20.00 uur stappen we zeer voldaan weer op de Beau.

DSC_0245.JPGDSC_0262.JPGDSC_0279.JPGDSC_0294.JPGDSC_0326.JPGDSC_0338.JPG

Reacties

 1. Niels schreef:

  Ziet er goed uit. Beter weer dan hier in ieder geval 😉

  • Anneke schreef:

   Ja het wordt elke dag een beetje warmer. Hebben ze speciaal voor Leon geregeld zodat tie langzaam kan wennen aan het heerlijke weer hier.

 2. Anneloes schreef:

  Leuk! ziet er allemaal bekend uit.

  Wel een ander bad dan dat wij waren geweest toch?
  Apart dat het zo druk nog is joh! bij ons was het toch al aardig rustig?

 3. Truus schreef:

  Leuk om je zoon weer daar te hebben he. Ook nog gefeliciteerd met Marga. Moeder Tammes was er vanmorgen ook.
  Groetjes Truus

 4. Anneke en Cees schreef:

  Ha Truus, jullie ook gefeliciteerd met Marga. Wat een toestand hè . Hopelijk herstelt ze snel.

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin