Hotel Reinier de Graaf ziekenhuis

Maandagmiddag 4 april rond 17.00 uur is het zover. Het ziekenhuis (Guadeloupe) heeft een ambulance geregeld om ons, Linda (medisch begeleidster van Eurocross) en mij naar het vliegveld te vervoeren. Om ons heen allemaal ambulances maar tot onze verbijstering mogen we in een Renault Clio stappen waar al 2 stevige Guadeloupse dames zitten. Zijn ziekenauto staat bij de garage en dit is….het alternatief. Mmm gaan we niet doen dus even later per taxi naar het vliegveld. Hier word ik weer in een rolstoel gehesen en dan is het toch zover. Afscheid van Cees, Eline en Niels, tjonge Cees ga ik voorlopig niet zien. Met Linda, en iemand van het luchthavenpersoneel crossen we over het vliegveld naar de incheckbalie en langs de douane. Tjonge omdat ik in een rolstoel zit is dat een fluitje van een cent, geen lange wachtrijen.


IMG-20160409-WA0020.jpgIMG-20160409-WA0012.jpgIMG-20160409-WA0011.jpg

We vliegen business class, wat een luxe, zowel het eten als de stoel die bijna tot bed omgetoverd kan worden. En wat dacht je van slofjes en een dekentje. Ha ha er zitten meer rolstoel mensen in het vliegtuig dus het is nog even file rijden als we uit het vliegtuig stappen in Parijs. Daar staan Jos en Hans 2 ambulance broeders klaar om me per ambulance naar Delft te vervoeren. Aankomst dinsdag 5 april 17.00 uur. Het ziekenhuis is pas in augustus 2015 in gebruik genomen, super mooi en allervriendelijkst verplegend personeel Ik mag gelijk in quarantaine i.v.m. het MRSA virus. De verpleging maakt er een verkleedpartijtje van terwijl ik soms ook de klos ben, warm hoor zo’n mondkapje. Anneloes, Peter, Leon en Marjan komen gelijk even langs, echt fijn. Wat een luxe hier, elke morgen bruine volkoren boterhammen met kaas en ….pure hagelslag. Dat is eventjes geleden en boerenkool met worst of zuurkool, mmm heerlijk die Hollandse pot.


IMG-20160409-WA0013.jpgIMG-20160409-WA0010.jpgIMG-20160409-WA0001.jpg

De dagen erna veel bezoek super gezellig. Het is de hele dag een komen en gaan omdat ik toch alleen lig. Maar ik word op mijn vingers getikt, dat vinden ze hier echt te veel. Ik ben stabiel maar het is zorgelijk mijn toestand dus even kalme dienst. Ook pink ik af en toe een traantje weg. Het plan is nu dat ik komende week nog veel onderzoeken krijg ter voorbereiding op de operatie. Donderdag 14 april overplaatsing naar het LUMC te Leiden. We hebben net bevestigd gekregen via Linda dat de openhart operatie maandag 18 april plaats gaat vinden. Echt handig zo’n kruiwagen. En Cees is in aantocht. Er moet nog wel één en ander geregeld worden maar dit is vers van de pers hij staat donderdag 14 april om 8.40 uur op Schiphol, toch wel hééééél fijn. En Anneloes en Peter gaan hun vakantie naar de Beau annuleren. Wat en gedoe allemaal en erg bale voor ze maar het is effies niet anders.


IMG-20160409-WA0033 (1).jpgIMG-20160409-WA0030.jpgIMG-20160409-WA0008.jpgIMG-20160409-WA0006.jpgIMG-20160409-WA0005.jpgIMG-20160409-WA0004.jpg

Reacties

 1. Linda schreef:

  Dikke kus!

 2. Cees en Marijke. schreef:

  Hi hi. Gelukkig heb ik Anneke al gesproken. Wat een snell behandelingsplan . Fijn dat Cees al bijna in het vliegtuig zit en gauw bij jou zal zijn. Inderdaad jammer voor Anne Loes en Peter..
  Anneke wij zullen je gauw bezoeken in het LUMC. Voor iedereen heel veel sterkte en liefs. Cees en Marijke

 3. Willem schreef:

  Jeetje, Anneke! Wat gebeurt er ineens een boel! Verschrikkelijk veel sterkte gewenst, Cees ook natuurlijk, en dat je er straks maar weer gauw honderd procent tegenaan kan gaan! Het allerbeste en een voorspoedig herstel gewenst, van Willem en Ingeborg.

 4. Ellen van adrichem schreef:

  Jeetje An,
  wat een avontuur!
  Heel veel sterkte en natuurlijk een spoedig herstel toegewenst!

  groeten,
  Ellen

 5. Rimmer en Toos schreef:

  Lieve Ann,

  Petje af, hoe flink jij je houdt. Alsof het een plezier reisje was. Af en toe een traantje is heel begrijpelijk. Je komt wel in één keer in de verkeerde film terecht. Ook weer fijn dat we in de 21ste eeuw leven en dat er iets aan gedaan kan worden. En die cardiochirurgen zijn zo knap in Leiden. Komt allemaal goed lieverd.
  Kus toos en Rimmer

 6. Jan schreef:

  Hoi An,

  Hou je taai. Ik hoop dat alles goed gaat. In gedachten ben ik bij je.

  Doeiii

 7. Herma en Paul schreef:

  Hoi Anneke,

  fijn dat je zo snel naar Nederland kon en met zoveel goede zorg. Je bent een dappere dame! we zullen voor je duimen de 18e en wat goed dat Cees erbij kan zijn. Dat je de blog blijft bijhouden vind ik echt super en ik hoop dat je dat blijft doen, zo kunnen we op de hoogte blijven.
  Bessos, Herma en Paul

 8. Afra en Rob schreef:

  Vandaag las ik een chat van Jabiroe – Hilde & Eddy- over je hartproblemen.
  Snel jullie site opgezocht.
  Jullie Caribische avontuur verloopt zo ineens heel anders.
  Wij wensen je veel sterkte voor 18 april en hoop dat je daarna snel mag herstellen.
  Ontvang allebei de hartelijke groeten van Rob & Afra uit Hoorn.

 9. Eric HAZARD schreef:

  Hallo,

  Ik ken jullie helemaal niet en ik heb uw site per toeval ontdekt maar ik wens u een spoedig herstel. Dan, kunnen we nog jullie mooie verhaaltjes lezen.
  Met hartelijke groeten,

  Eric HAZARD – België (franstalig…)
  Zeiler in Zeeland

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin