Tapas koken

Een aantal weken geleden kwamen vrienden eten en heb ik tapas gemaakt. Leek me wel toepasselijk nu we toch die kant opgaan. Daarnaast ook wat dingen gekocht bij traiteur Il Tartufo zoals heerlijke vleeswaren, olijvenbrood, tapenade en artisjokken in olijfolie. Anneloes, Niels en Eline aten ook mee. Iedereen heeft heerlijk gesmuld van alles maar Niels vond dat er te veel vis en te weinig vlees op tafel stond. En tot mijn stomme verbazing beweerde hij dat hij het beter kon. Ja, makkelijk gezegd, want hij had zoiets nog nooit gemaakt.  Vorig weekend slingerde er ineens allerlei tapas kookboeken rond. Op maandag werd mij gevraagd het frituurvet te vernieuwen en gezegd dat ik dinsdag niet hoefde te koken.  Een uitgebreide tapas maaltijd werd ons voorgeschoteld. Toch wel veel werk maar het resultaat mocht er wezen. Heerlijk. Jammer van het frituurvet. Kan gelijk weer vernieuwd worden en dat is toch echt niet mijn hobby.

IMG_0618.jpgIMG_0612.jpgIMG_0613.jpg

Reacties

  1. Marjan schreef:

    Tjonge, Niels en Eline – wat goed. Jullie kunnen nog 4 maanden oefenen in de kookkunst. Ik verheug me erg op Frankrijk….

Laat een reactie achter

Highslide for Wordpress Plugin